2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277520 بازدید | 472 پست

من‌گرفتم این رژیمو و خیلی راضی بودم فقط یک دلیل داره که نخواستم دیگه این رژیمو انجام بدم 

من قبل بارداری تعریف از خو  نباسه خیلی خوش هیکل بودم ... وباس ن خیلی خوشفرمی داشتم همیشه.... 

بعد از زایمان چاق شدم ولی چای بد فرم نه ...فقط شکم داشتم....

کتوژنیک گرفتم به وزن و سایزقبل از بارداری رسیدم ....ولی باس نم و خیلی اب کرد تقریبا صاف کرد که اصل دوست نداشتم 

من‌گرفتم این رژیمو و خیلی راضی بودم فقط یک دلیل داره که نخواستم دیگه این رژیمو انجام بدم  من ق ...

عزیزم این اصلا ربطی به رژیم نداره چربی سوزی در تمام رژیم ها در کل بدن انجام میشه لیفت  و فرمدهی رو باید با ورزش انجام بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اصلا ربطی به رژیم نداره چربی سوزی در تمام رژیم ها در کل بدن انجام میشه لیفت  و فرمدهی ...

خب با رژیم چربی های کل بدن و خصوصا با  س ن اب شد دیگه ....پس به چی ربط داره با رژیم اب شده دیگه 

نکاتی که گفتم و اگر رعایت کنی حتما کم میکنی

ببخشید روند کاهش وزن از کی شروع میشه؟؟من دو روزه انجام دادم دیگه طعم دهانم بد شده گوشت و مرغ برام طعم و بوی بدی میده ولی هنوز وزن کم نکردم.روز اول صبحانه یه تخم مرغ آبپز با کره نهار گوشت چرخ کرده تفت دادم با روغن زیتون و شب فیله مرغ.امروز هم صبح مزه دهانم بد بود نهار گوشت و بادمجان و یه نصفه فیلم مرغ و شام هم چند تا گردو و خیلی بادام کوهی خوردم.مشکلی نداشته عزیزم؟! ادامه بدم؟!یه جورایی ناامید شدم!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ببخشید روند کاهش وزن از کی شروع میشه؟؟من دو روزه انجام دادم دیگه طعم دهانم بد شده گوشت و مرغ برام طع ...

غیر از اینا یه لیمو شیرین هم خوردم!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ببخشید روند کاهش وزن از کی شروع میشه؟؟من دو روزه انجام دادم دیگه طعم دهانم بد شده گوشت و مرغ برام طع ...

نه نه ادامه بده بوی دهان نشانه ی خوبیه دارید وارد فاز کتو میشید از روز پنجم دیگه کاهش شروع میشه عزیزم فقط اب و سرکه سیب و نمک دریا یادت نره روزی دوبار که میل به قندت و خیلی کم میکنه روز پنجم به بعد دیگه احساس گرسنگی و بوی دهان و سردردا تموم میشه و شروع به چربیسوزی میکنید ورزش نداشته باشید و اینکه صبحانه یه تخم مرغ کمه بکنسد سه تا همراه با کره

خوردن مغزیجاتتون رو خیلی کم کنید برید داخل پیج ketozist تو اینستا ده پانزده تا از پست ها و کامنتاشون و بخونید دستتون میاد رایگان با حزییات اموزش میده بهتون

گفتم گلم حتی جویدن یه ادامسم از کتو خارج میکنه فقط همونایی که تو هرمه که البته ۹۰ درصدش از کف هرم با ...

آخه لیمو شیرین تو هرمش بود.وتی چه رژیم سختیه حالم از هرچی غذا هست به هم میخوره همه چیز طعم بدی میده. ممنونم از راهنماییت عزیزم

آخه لیمو شیرین تو هرمش بود.وتی چه رژیم سختیه حالم از هرچی غذا هست به هم میخوره همه چیز طعم بدی میده. ...

فقط ۵ روز اول سخته بعدش که کامل وارد فاز کتو شدید حستون فوق العاده میشه