2777
2789

عزیزان من ماهی قزل الا خریدم گذاشتم تو آب لیمو اصلا مزه نگرفت موقع سرخ کردن هم روغن داخلش نفوذ کرده بود انقد چرب شده ک بعد شام سردرد گرعتم مزه هم نداشت شما چ پیشنهادی برای بهتر مزه دار شدن وسرخ شدن ماهی دارید راستی ارد هم نزدم بش😕

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من ارد و ادویه ها رو قاطی میکنه و ماهی رو به ارد میزنه چندبار بعد سرخ میکنه فقط باید مراقب باشی نسوزه اروم سرخ کنی و خواهرمم قبلش میزاره تو ابلیمو و پیاز بعد به ارد و ادویه میزنه فقط برا خواهرم خوش طعم میشه اما یکم گوشتش باز میشه و شل 

من ماهی رو کلا استخون وسطش رو درمیارم بعد تیکه تیکه میکنم موقع گذاشتن تو فریزر پودر سیر و ادویه و ی مقدار آبلیمو.. بعد موقعی ک میخام درستش کنم چندساعت قبل تو آب پیاز و سیر و آبلیمو فراوون میخابونم. حالا بعدش یا تنوری یا سرخ کرده . ک من عاشق سرخ کرده با پودر سوخاری هستم. بعد ک سرخ شد آب نارنج یا آبلیمو هم دوباره میزنم ک اون لایه سرخ شده پودر هم مزه بگیره.. من ک عاشقشم

عزیزم تصلا آبلیمو نزنید به ماهی گوشت و میپوکونه شما ماهی و داخل این مواد که میگم‌بغلتونید فوق العاده میشه .پودر سیر نمک . ارد . فلفل سیاه . زرد چوبه . کمی هم چاشنی ماهی . بدون این که قبلش ماهی و  پیاز و اینا بخوابونید روی ماهی که یه لایه از موادتون قرار گدفت یه ساعت بزارید داخل یخجال بعد سرخ کنید عالیه  یعنی

خدایی که به شدت کافی است 
من ماهی رو کلا استخون وسطش رو درمیارم بعد تیکه تیکه میکنم موقع گذاشتن تو فریزر پودر سیر و ادویه و ی ...

ممنونم خانمی

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

من همیشه ماهی رو چند ساعتی توی شیر میخوابونم اصلا بو نمیده و گوشتش خوشمزه میشه بعد در میارم میزارم روی دستمال خشکش میکنم ارد و ادویه ماهی و زردجوبه یا زعفرون و مخلوط میکنم ماهی رو توش غلط میدم میزارم توی روغن زیرش هم کم میکنم تا طلایی بشه بعد موقع خوردن اب لیمو یا اب نارنج روش میریزم و میخوریم البته نارنج بهتره چون طبعش گرمه 

من همیشه ماهی رو چند ساعتی توی شیر میخوابونم اصلا بو نمیده و گوشتش خوشمزه میشه بعد در میارم میزارم ر ...

عزیزم درحد چقدر روغن میریزد؟