2777
2789
عنوان

واقعا چه آدمهایی پیدا میشن

130 بازدید | 9 پست

همسایه م تو ساختمون با هم رفت و آمد داریم بخاطر بچه هامون ک تو یه مدرسه پیش دبستانی میرن بعد امروز مادر یکی از بچه های دیگه دخترشو آورد داد ب این گفت برام نگهش دار میام دنبالش،بعد این اومد بالا چون شوهرم خونه بود رو پله نشستیم یه چیزی گفت ازون موقع تاحالا توفکرم....میگه مادر دختره از شوهرش جدا شده بچه پیشه اینه بعد این خانومه با ی آقایی تو کلاس رانندگی آشنا شده بعد ی مدت باهم عقد موقت میکنن آقاهه هم متاهله ،اولها با دخترش خوب  بوده ولی الان دوماهه وقتی میره خونشون باهاش رابطه داره از قصد کاری میکنه ک این خانومه صداش در بیاد یا همینطور بدون لباس از اتاق میاد بیرون میره دستشویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینم میخواد ازش جدا شه مرده تهدیدش کرده بلا سرت میارم و ازین مزخرفات.حالا این همسایه من میگه یبار منم مرده رو دیدم ب من میگفت میبینه فاطمه چقدر خوشگله خدا هرچقدر زیبایی بوده داده ب این میگفت یجوری از زنه تعریف میکرد من مونده بودم.حالا من ب شوهرم گفتم میگه دیگه نمیخواد با اینها رابطه داشته باشی بچه رو هم نفرست پایین

چه کار زشتی کرد ریز زندگی اون خانم رو برای شما تعریف کرد.  دو روز دیگه از زندگی شما هم پیش ...

من اصلا اهل درد و دل پیش کسی نیستم ک بشناستم،شوهرمم حساسه رعایت میکنم

بعد اینم میخواد ازش جدا شه مرده تهدیدش کرده بلا سرت میارم و ازین مزخرفات.حالا این همسایه من میگه یبا ...

چون مرده متاهله زنه می تونه به راحتی تهدیدش کنه به رسوایی و رفتن پیش زن اول و...