2777
2789

میخوام درس بخونم اما دوتا بچه کوچیک دارم نمیشه اعصابم داغونه احساس میکنم عمرو از دست دادم با خودم فکر میکنم بیستو که رد کردم دیگه دیره برا کارو تلاش الان بیست و یک سالمه 

چی کار کنم ؟

جیخوام درس بخونم کار کنم اما میدونم شوهرم به هر کاری راضی نیست خیلی فکرش عقبه از اولش باهاش شرط کرده بودم برا درس اما خوب دبه دراورد بچه دار شدم 

حالم خیلی بده 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه راهی بزراین جلوم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت که کمه بخون با زبون نرمش کن 

نه میتونم برم مجبوره قبول کنه منظورم اینکه همراهم نیست هم پا نیست برام بیشتر مشکلم بچه هامه

من یه عمه دارم دختراش موقع شوهرشون بود رفت دانشگاه لیسانسشو گرفت و بعدم کار

هیچوقت دیر نیست شعار نمیدما جدی میگم

ببین مادری خواهری کسی نیست کمکت بچه هاتو نگه داره بری درس بخونی؟اولش میتونی با واری که شوهرت راضیه شروع کنی کم کم که بری تو بازار کار شوهرتم باهات کنار میاد

من یه عمه دارم دختراش موقع شوهرشون بود رفت دانشگاه لیسانسشو گرفت و بعدم کار هیچوقت دیر نیست شعار نم ...

عزیزم مادرم هست اما خوب خواهرم درس داره می ن اونجا اذیتش میکنن بیشتر مادر میاد خونه من کمکم بچه هازو میگیره 

اگه خودت بخوای میشه منم هجده سالگی ازدواج کردم. پیش دانشگاهی روهم خونه خودم خوندم تو بزرگسالان. دانشگاهمم رفتم اون وسطا بچه دارم شدم. تازه من رشتم طوری بود که کارآموزی بیمارستان هم می‌رفتم. اگه خودت بخوای. اراده داشته باشی میشه چرا نشه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
عزیزم مادرم هست اما خوب خواهرم درس داره می ن اونجا اذیتش میکنن بیشتر مادر میاد خونه من کمکم بچه هازو ...

خب چه نعمتی بالاتر از این؟😍

منم دوسال آخر مدرسه رو متاهل بودم که تموم کردم یادمه مامانم خیلی کمک حالم بود

حتما درستو بخون حتی اگه  برات یه چالش سخت باشه... بچه هات در آینده به یه مامان با سواد خیلی افتخار میکنن👍

اگه خودت بخوای میشه منم هجده سالگی ازدواج کردم. پیش دانشگاهی روهم خونه خودم خوندم تو بزرگسالان. دانش ...

عزیزم میخوام ولی به خدا نمیشه من مهر شروع کردم به درس خوندن اما خوب چی شد یا شام وناهار یا تت یکیوشو میخوابوندم اون یکی بیدار میشد یا مهمون میومد برام جتی یه لحظه هم نتونستم بخونم یه فصلو تو یه هفته تونستم بخونم

خب چه نعمتی بالاتر از این؟😍 منم دوسال آخر مدرسه رو متاهل بودم که تموم کردم یادمه مامانم خیلی کمک ح ...

واقعا سخته اتفاقا منم میگم به خاطر بچه هامم که شده باید درس بخونم اما خوب میرم تو اتاق دخترم میاد هی در میزنه هی صدام میکنه اصن نمیشه