2777
2789
عنوان

دل درد پریودی یا بارداری

276 بازدید | 14 پست

سلام موقع پریودم بود ۲۶ام ماه قبل 

اما در خد لک سه روز داشتم و پریود نشدم 

الان که ۱۸روز داره میگذره 

از دو روزه ک دل درد پریودی دارم 

اما پریود نمیشم 

هیچ وقت از چند روز قبل پری دل درد نداشتم نهایتا تا دل درد میشدم بعدش پریود میشدم 

اما الان دوروزه ک خبری نیس 

بیبی هم اول هفته زدم اما منفی بود 

چون پلی کیستیکم 

پریودام نامنظمه 

بنظرتون میشه باردار باشم 

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی ممکنه جواب نده ؟ اخه بارداری اولم بیبی مثبت شد بعد ازمایش دادم 

اره ممکنه جواب نده اخه اول توی خون ترشح میشه بعد توی ادرار

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
اره ممکنه جواب نده اخه اول توی خون ترشح میشه بعد توی ادرار

کلافه شدم 

دل درد پریودی دارم و کمردرد 

هرلحظه فک میکنم مخام پریودشم 

اما خبری نیس 

فردا برم ازمایش بدم ببینم چ خبره 

اخه بچم کوچیکه میترسم باردار باشم  اونم چون پلی کیستیکم

عزیزم برو آزمایش 

ان شاءالله که هرچی به صلاحته

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
کلافه شدم  دل درد پریودی دارم و کمردرد  هرلحظه فک میکنم مخام پریودشم  اما خبری نیس ...

اره منم اینجور بودم هی حس میکردم الان پریودشم تازشم وقتی رفتم سنو واسه قلبش دکتر ساکت بود گفتم عه انگار اصلا باردار نیستم هزار فکر

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
اره منم اینجور بودم هی حس میکردم الان پریودشم تازشم وقتی رفتم سنو واسه قلبش دکتر ساکت بود گفتم عه ان ...

خدا حفظش کنه عزیزم جوجتو و بسلامتی بغل بگیریش 

خدا انشالله برا بقیه منتظرا فرج‌کنه 

خدا حفظش کنه عزیزم جوجتو و بسلامتی بغل بگیریش  خدا انشالله برا بقیه منتظرا فرج‌کنه

الهی آمین برای همه دعاهات

فداتم 

فردا برم دعا کنین باردار نباشم  اخه شوهرم هیچ اهل کمک کردن و بچه داری نیس

برات صلوات فرستادم

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟