2777
2789

بدون ماست نمیشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بدون ماست نمیشه خب یک لیوان کوچیک ازهمسایه قرض کن

زشته بابا

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

ماست خریدی از رسپی جان جانانم درست کن @marzi24 😘

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

اصلا ندارییی ؟ نه بدون متست نمیشه ولی من فقط واسه مواد مرغش ماست میریزم کمم داری اکیه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

سه لیوان برنجو ی ساعت بخیسون

ی سینه مرغو بزار بزه و بعد ریش ریش کن

پیاز رنده کن سرخ کن مرغو قاطیش کن بعدم زرشک اضافه کن

فلفل و ادویه و نمو بزن

بعدمزعفرون بزن

برتجاتو ی کم زنده بردار چلویی کن

بعد یدونه تخم مدغ سالم و ی زرده رو بهم بزن

خیلی بهم بزن بوی بدش بره 

بعد ماست اضافه کن ی لیوان و بعدم پرشو زعفرون بریز ک‌خوشمزه بشه 

برنجو قاطی کن وی لایه برنج ی لایه مرغ و بزا دوساعت دم بکشه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

اگه نمیخوای قالبی بشه بدون ماست درست کن ولی همون برنج و مرغ با زرشک میشه .مرغو بپز آبشو بریز سرخش کن زرشک خیس خورده رو بریز تفت بده با کره بعد برنجو که آبکش کردی لایه لایه بریز اول برنج مرغ بعد دوباره برنج بزار دم بکشه باسالاد بخورین 

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
نه بدون ماست نمیشه خب یک لیوان کوچیک ازهمسایه قرض کن

به نظرم بره بخره بهتره

بره قرض کنه آخرش هم همسایه نداشته باشه و فقط تحقیر بشه

نباید هرکی هرچه خدایا همون زود بهش داد حتی بچه ادم هم باشه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم