2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دود کرد بو نبود دود خونه رو برداشت، اره700خریدم

پس بده الان ارزونترین خوب مارک نوبل یا لوکستای هست ببخشا رک میگم حیفه پولته نوبل کینگ ۱۱۰۰ هس الان پایین ترینه اینا بعد چندوقت میسوزم گارانتی درستیم ندارن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
پس بده الان ارزونترین خوب مارک نوبل یا لوکستای هست ببخشا رک میگم حیفه پولته نوبل کینگ ۱۱۰۰ هس الان پ ...

این گارانتی نداره بنظرت پسش میگیره؟ چه غلطی کردما جاریم خرید280 عیب نکرد

این گارانتی نداره بنظرت پسش میگیره؟ چه غلطی کردما جاریم خرید280 عیب نکرد

نمیدونم چندروزه خریدی؟زود ببر پسش بده حالا دقیق نمیدونم شایدم نخره حداقل اون دوتا مارکی که گفتم بخر

اصلا اینجور خریدا ریسکه جاریتم اشتباه کرد 

اخه امروز جمعه هست توستر با کارتن وسایلش همرو تروتمیز بزار صبح اول وقت پاشو برو زنگ نزن حضوری برو

الان دوباره روشنش کردم دیگه دود نمیداد فکر کنم واسه همون نویی که شما گفتید بود

الان دوباره روشنش کردم دیگه دود نمیداد فکر کنم واسه همون نویی که شما گفتید بود

امتحان کن ببین خوبه اگه هست نمیخواد ببری مثلا توظرف دیگه ای چیزی بزار بزار رو سینی توستر ببین گرم میشه یا نه

امتحان کن ببین خوبه اگه هست نمیخواد ببری مثلا توظرف دیگه ای چیزی بزار بزار رو سینی توستر ببین گرم می ...

نوننون گذاشتم گرم شد المنتا هم روشن شدن، خدا خیرت بده عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خیلی جوش زدم