2777
2789
عنوان

دعوام با خواهر لطفا بیاین همه تو یه متن نوشتم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 19 پست
بنظرم رو حرفای خواهرتم فکر کن یکم.درسته که قضیه اینکه گفته حجاب برا تو اوکیه.ولی اجازه نداره هنوز هی ...

خیلی هوامو داره تعریف نمیکنم همه یه اخلاق بد دارن بالاخره اما واقعا پسر خوبیه اول با عقلم سنتش رفتم بعد قلبم خانوادم تاییدش کردن حتی خواهرمن باهاش خوب بود ننیدوتم چیشده...

فقط کار خودتو بکن و نظر خواهرت و شوهرش برات مهم نباشه ببین من خودم بی حجابم همین الان با قد ۱۶۹ یه ک ...

تو تمام موارد اینده ی منو تازگیا بدبخت میدونه... مخصوصا که قراره بعد ازدواح برم به شهر دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگارتون چکاره ست؟ شاید از هر نظر بالاتر از شوهر ابجی تون هست و اونا حسادت میکنن نسبت به این قضیه ...

مهندس عمران از همه نظر بالاتر هستند بله اما اوایل خیلی خوب بود خواهر تازگیا بد شده البته شوهرش از اول با من لج بود

تو تمام موارد اینده ی منو تازگیا بدبخت میدونه... مخصوصا که قراره بعد ازدواح برم به شهر دیگه

نمیدونم خواهرا چرا جدیدا اینجوری شدن خواهر منم جدیدا خیلی بهم حسودی میکنه و تیکه میندازه ولی منم جوابشو میدم اصلا محل نذار بهش رفتی خونه خودت هر وقت دوست داشتی بهش زنگ بزن نخواستیم که هیچ اصلا نزن

خیلی هوامو داره تعریف نمیکنم همه یه اخلاق بد دارن بالاخره اما واقعا پسر خوبیه اول با عقلم سنتش رفتم ...

ولی این اخلاق بد نیستا .این اصلا اخلاق بهش گفته نمیشه،این بیشتر اجباره و خودخواهی ...اصلا کسی اجازه نداره طرفشو عوض‌کنه.مگه همینجوری که هستی نپسندیدتت؟خب اگه محجبه میخواست چرا اومد سمت تو؟چرا به معمولی ترین و عادی تزین حقت که پوششته احترام نمیزاره؟بنظرم همچین شخصی تو بقیه ی مسائل زندگی هم حتما نظر خودشو بهت تحمیل میکنه.ولی بازم هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه.اگه تصمیم خودتو گرفتی خوشبخت شی😊

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏