2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوسه سالی هم بیخیال اینجا شده بودم الآن چند ماهه که دوباره اومدم،اینجا فرق داره چون میتونیم مس ...

چقدرکاربریت قدیمیہ دخترررر😍 پس چطوربعضیاشناختہ شدہ ان وبعضیانہ؟؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
هیچ وقت نفهمیدم چیه اسمشو زیاد شنیدم خیلی دوست دارم بدونم چیه دقیقا از هرکی میپرسم میگه پیام نما و ...

بزن شبکه دو بعد روی کنترل تلویزیون یه دکمه داره به نام ttxداره میزنی پیام نما میاد بعد ۶۵۰ رو میزنی باشگاه شیک پرواز میاد و میتونی مطالب رو بخونی😊😊

مرسی گرفتم😂🌷 فقط کدوم دکمه؟ 

نمیدوم احتمالا مخفف کلمه تلتکست ببین چون س ساله نرفتم یادم نمیاد روی کنترل ب چ اسمیه

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
اصلا ندیدمش  راجب چیه

تلتکست شبکه دو بزنید ۶۵۰ یه صفحه باز میشه به اسم باشگاه پرواز اونجا یه مسئول داره به نام کاپی اونجا دختر و پسر هستنو با هم گفت و  گو میکنن 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤