2777
2789
نمیبینم همه میگن اصل میخریم این دربه داغونایی که آرایش میکنن میماسه همشون منم 😂😅

من یادم نمیاد اینجا نظر دروغ بگم وسایل فیک نمیخرم ولی خب الان ریمل اسنس هم ۱۰۰ تومن شده قیمتش خب ایت خیلی بهتر از بل تقلبی هس که ۴۰ تومنه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش باکلاس شده بزن رژ لب حرارتی  خدایی با سنگ پا هم پاک نمیشه

من p2یاچیزای دیگه میخریدم

جدی میگی😃اخه من اونی که دیدم درش حالت حصیری بود رژش سبز بود توخاطرات دهه ۶۰ی ها

من p2یاچیزای دیگه میخریدم جدی میگی😃اخه من اونی که دیدم درش حالت حصیری بود رژش سبز بود توخاطرات دهه ...

اره دقیقا همونه 

من هم سبزش رو دارم هم رنگ شیشه ای هم بنفش هم ابی هم فسفری 

تهش همش میشه صورتییییییی

توی هر کیفم یه دونه دارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره دقیقا همونه  من هم سبزش رو دارم هم رنگ شیشه ای هم بنفش هم ابی هم فسفری  تهش همش میشه ...

وسوسم کردی بخرم😁نمیدونم چرا حرفاتو قبول دارم اکثر تاپیکا چون خیلی ازم بزرگتری یکم ابهت داری👌🏻😍

وسوسم کردی بخرم😁نمیدونم چرا حرفاتو قبول دارم اکثر تاپیکا چون خیلی ازم بزرگتری یکم ابهت داری👌🏻😍

😂😂😂😂😂

خدا نکشتت 

گرون نیست و به امتحانش میارزه

نمیذاره رژ آدم بره و صورت بی حال بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تشکر، مای نه مای چندبار استفاده کردم داغون کرد صورتمو

من یه رژ مای دارم راستش نه رنگ داره نه خاصیت گذاشتم یخچال فقط بخاطر سرماش میزنم توخونه اخرشم نمیدونم چی میشه

رژ مدادی iclassرژ p2ایناخوبن دوبیناهم بدک نیس

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت  گرون نیست و به امتحانش میارزه نمیذاره رژ آدم بره و صورت بی حال بش ...

اخه هیچ جا ندیدم فقط تو گوگل میدیدم😁ولی تادلت بخواد چیزای دیگه فیکشو دیدم ولی اون وقتا۱۴ ۱۵ سالم بود فک میکردم عین لباسن مثلا اونی که بالاشهر مغازه داره بیشتر روجنسش میکشه اونی که مرکزه یا پایین ارزونتره🤣یه مدل دیدم شکل لامپه یا بی رنگن ولی مکه نزده بود روش جدید بودن ولی نخریدم دیگه چون همیشه بخاطر مامانم رژای ملایم میخرم بعد میام خونه میبینم چقد کمرنگع انقد میکشم رو لبم تا پررنگ بشه😑