2777
2789
نمیتونم دوتا داداش ۳ ساله دارم  مادرم سپردشون دست من

الهی دورت بگردم غصه نخور ولی ب فکر خودت باش داداشاتو بزار خالت بزرگ کنه یاد نگیره زن بابات بشه

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع😭

ب نظر من اینکه خالت شده نامادری بد نیست ،چون بالاخره خاالتون دلش میسوزه برا بچه ها از جون مایه میزاره براتون ،اما میتونستن چند ماه صبر کنن 

توهم زیاد خودتو کدبانو نشون نده همش بگو بلد نیستم

ک کارا نیوفته گردنت ،خالتونم مجرد ؟؟علت فوت مادرتون چی بود ؟؟

ب نظر من اینکه خالت شده نامادری بد نیست ،چون بالاخره خاالتون دلش میسوزه برا بچه ها از جون مایه میزار ...

خالم ۸ سالت پیش شوهرش فوت کرد و ی دختر ۱۰ ساله داره 

مادرم تومور مغزی داشتن

دل شکستن، پیگرد الهی دارد....
خالم ۸ سالت پیش شوهرش فوت کرد و ی دختر ۱۰ ساله داره  مادرم تومور مغزی داشتن

الان میشین ۵ تا بچه تو خونه 

ببین ب نظر من بابای تو کار منطقی انجام داده ک خالت انتخاب کرده چون تو فردا ازدواج میکنی

یکی باید بالاسر داداشات باشه 

کی بهتر از خاله ،خیال توهم راحت ک خالت بالاسر داداشات 

اما یکم زود دست ب کار شدن 

سعی کن با خالت دوست باشی تا اوضاعت بد نشه 

حلیم درست کردم😝

منم میخوام از الان بذارم بپزه فردا صبح بخوریم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را