2777
2789
عنوان

به خیانت کارا پرو بال ندین

207 بازدید | 21 پست

تو یه تاپیک خیانت چند نفر میگفتن چرا توهین میکنین راه حل بدید 

چه راه حلی بدن؟ یه زن عاقل مگه نمیدونه ازدواج کرده باید به شوهرش متعهد باشه؟ راه حل برای مشکل قابل حل میدن نه به زنی که میدونه داره خیانت میکنه بازم به کارش اصرار میکنه😐😐😐 ادم باید وقتی احساس خطر از جانب غریبه یا فامیل میکنه و ابروش در شرف رفتنه رابطش قطع کنه یا سعی کنه تو شرایط دیدار قرار نگیره 😐😐

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

سهیمونو_میکنیم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

حالا اگه برعکس بود فحش و نفرین حواله ی مرده میکردن

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه برعکس بود فحش و نفرین حواله ی مرده میکردن

دیگه بعضی موقع ها بعضی خانما از اونور بوم میفتن به خاطر دفاع از همجنس همه چیو نادیده میگیرن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

میدونی یه زن عاقل و بالغ اگه باشه که حتما هست ک ازدواج کرده هیچوقت دنبال کثافط کاری نمیره بخواد بیاد راه حل بگیره اینا از اولش هم معلومه ک.ر.م داشتن فقط متاسفم واسه اونا ک از اینجور بیشعورا حمایت میکنن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خیلی بدم میاد ازینایی ک طرف آدم خیانتکار رو میگیرن

منم میمونم چرا دفاع میکنن😳😳

ی نفر بهش گفت ج... کارش غلطه درست ولی چرا بهش فحش میدین؟

عزیزم من فحش ندادم اما طرفداری از ادم خیانت کار اشتباهه نیان کارشو توجیه کنن

حالا الآن همه مریم مقدس شدن. اون بنده خدا نه باهاش رابطه داشت نه حرف زد فقط بعد جواب رد بهش فکر کرد و بهش علاقه مند شد. حداقل راهنماییش میکردین و یا نصیحت که از فکرش بیاد بیرون

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
یه نفر تاپیک زد یه اشتباهی کرد گفت و تعطیل شد!هرکی هرچی خواست گفت.حالا صدتا تاپیک بزنین هی اشتباه یه ...

من منظورم به تمام تاپیکای خیانته الان شما دقت کنی چند روزه تمام تاپیکا شده خیانت 

تو این تاپیکام همیشه چند نفر میگن قضاوت نکنین و طرف استارتر میگیرن بهتر نیست همه همت کنن این تاپیکا جمع شه واقعا جو سایت بد شده