2777
2789
عنوان

سوره نصر

277 بازدید | 46 پست

میخام 40 مرتبه سوره نصر الان بخونم

میگن عصر پنج شنبه خوبه و حاجت روا میشیم ان شاءالله 

اسم هاتون بگید دعاتون کنم 

التماس دعا 

من بعد خوندن فقط لایک میکنم، جواب نمیدم

پیشاپیش عذر میخام 🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

التماااس دعاااا🌸

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانیه

حاجت روا شی❤

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من میخوام فرزندی که بعد کلی انتظار باردار شدم سالم سالم سالم به دنیا بیاد 🤲🤲🤲

ان شاء الله به حاجت دلت برسی 

رب هب لی من لدنک ذریة طیبة إنک سمیع دعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین، خدایا به همه ی منتظران فرزند سالم و صالح بده🌺خدایا ازت ممنونم که بعد از 3سال نیم انتظار دامنمو سبز کردی، میدونم خودت نگه دارشی، میسپرمش به خودت سالم بذارش تو بغلم🌺من تورو با وساطتت حضرت محمد و آقا ابالفضل از خدا گرفتم ، میدونم خدا نگه دارته🌺به دنیای ما خوش اومدی یکی یکدونه مامان ۴/۱۳💗💫خدایا شکرت🤲💜