2777
2789

پدر بزرگم 40روزه مرده ولی نوه هاش با دحتراش با اکراه به مراسمش رفتند و ما دوروزه دیگه حتی به چهلمش هم نخواهیم رفت مردی که در کمال صحت عقل وجسم به فرمان زن پسر دوستش تمام اموالشو به پسراش پخش کرد 5تا دخترشو به یه مشت ادم معتاد و داغون با جهزیهی داغون داد پسراشو دکتر مهندس کرد با بهترین عروسی بعدم اموالو به نام زد حالا هم که مرده همش خواب میبینم که بدنش تو کفنه ولی سرش با ترس بیرون کفن واقعا متاسفم که یه خدا بیامرزی واسه خودش به جا نذاشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مال خودش بوده اختیارش را داشته. پشت سر مرده خوب نیست این حرف ها. خدا از سر تقصیراتش بگذره. من براشون فاتحه میخونم. خدا به مادر و خاله هاتونم صبر بده 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.

پدربزرگ شوهرمنم ببشتر امولش رو به اسم تک پسرش کرده حالا دوتا دختر مجرد داره سنشونم بالاس هرچقدر بقیه گفتن خونه رو به اسم این دوتا دختر کن نکرد بهداسم پسرش کرده 

بهترین نیستم اما خودمم😍

فردی اومد پیش رسول خدا گفت میشه شما شاهد من بشید آ خه میخوام همه اموالهم رو بزنم به نام این پسرم خیلی دوستش دارم،رسول خدا گفت هرگز من شاهد ظلم نمیشم،پس کابراي محترم با این دوستمون حق بدید ناراحت باشن.

اگه قراره با مردن همه همدیگه رو ببخشن پس همه میتونن بدی کنن به امید اینکه بعد مرگش بخشیده میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!