2777
2789

سلام

من ۶ دوره دارو مصرف کردم و این ماه ۶ تا امپول hmgو روزی دوتا لتروزل دوتا متفورمین و دوتا کلومیفن خوردم و روز ۱۴ دوتا فولیکول ۲۲ و ۱۷ داشتم و امپول hcgزدم ولی ۱۹ روز بعد زدن امپول پریود شدم که مثل ماه قبل بود زمان پریودم

حالا من این ماه با اینکه فولیکول داشتم ویه روز بعد امپول قشنگ درد تخمک گذاری داشتم پس چرا بازم باردار نشدم

لطفا اگه شرایط مث من داشتین تجربتونو بگید

تا کی ممکنه طول بکشه تا باردار شم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این داروها ای یو ای کردم باردار نشدم چون ضخامت دیواره رحم کم بود

روز ۱۴ حدود ۷میلی باید میبود ولی تو سونوواسه من ۵زده بود

دکتر بعدی که رفتم دارو نوشت این موضوع رو گفتم به داروهام استرومارین اضافه کرد و همون ماه باردار شدم

تو سونو ضخامت زده چند برات؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
هر ماه سنو گرافی میرم کم کم دارو هارو زیاد کردن چون به کم جواب نمیدارم  

يعني چي به كم جواب نميدادي من دوسال دارو مصرف كردم بدنم بعد دوسال جواب داد اين همه داروخيلي عوارض داره كسي كه ميخواد آي وي اف كنه انقدر امپول ميزنه

میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
يعني چي به كم جواب نميدادي من دوسال دارو مصرف كردم بدنم بعد دوسال جواب داد اين همه داروخيلي عوا ...

شرایط هر بدن فرق داره

من ۶سال دارو مصرف کردم تا باردار بشم

روزی ۴تا لتروزولم مصرف کردم بدون نتیجه

چرا امپول نزدین ؟ یا قرصای دیگه امتحان نکردین.؟

همه دارویی امتحان کردم

کامنت بالاییمو نخوندی فکر کنم

يعني چي به كم جواب نميدادي من دوسال دارو مصرف كردم بدنم بعد دوسال جواب داد اين همه داروخيلي عوا ...

اخه مشکل اینه وقتی کم دارو بخورم فولیکولام ۷ و ۸ ایناس و اینا به درد نمیخوره و هرماهم که همون دارو هارو بخورم بازم اندازشون فرقی نمیکنه شما حتما تخمک داشتین با همون مقدار و برای همین زیاد نکردن داروهارو 

من با این داروها ای یو ای کردم باردار نشدم چون ضخامت دیواره رحم کم بود روز ۱۴ حدود ۷میلی باید میبود ...

بله ببخشید ندیدم ..من گف شرایط رحمیت عالیه خود دکتر سونو کرد یادم نیست چند اما  گف عالیه دیگه نمیدونم 

بله ببخشید ندیدم ..من گف شرایط رحمیت عالیه خود دکتر سونو کرد یادم نیست چند اما  گف عالیه دیگه ن ...

عزیزم بعضیا بدنشون زمان میبره بگیره 

من خودم اصلا هیچ مشکلی نداشتم نزدیک دوستل طول کشید بارداریم

میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
شرایط هر بدن فرق داره من ۶سال دارو مصرف کردم تا باردار بشم روزی ۴تا لتروزولم مصرف کردم بدون نتیجه

چه صبری داشتین ..من ۳ ساله عروسی کردم از اسفند پارسال ازمایش پیش از بارداری رفتم و عکس رنگی و دو دورم واسه کیست جلوگیری خوردم .. و ۶ دوره دارو 

دیگه صبرم سر اومده .. امروز وقتی پریود شدم خیلی گریه کردم