2777
2789
مرسی عزیزم که کمک میکنی

🥰🥰🥰🥰

ما شیرازیا یه جمله داریم میگه یه شیرازی بهت ادرس نمیده دستتو میگیره میبره میرسونتت به مقصدت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پس یه کار دیگه کن دانشگاهی که قبول شدی چیه اسمش ؟ همونو بگو و ترمینالی که الان هستی تا راحت ترین مسی ...

تو فرمی ک ب من دادن نوشته علوم پزشکی شیراز ،ترمینال گار اندیش هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عالی،من رشته ام کاردرمانی عه جزو توانبخشی هاست حالا نمیدونم باید برم دانشکده توانبخشی پشت سوانح سو ...

یه سرچ کن متوجه میشی

فعلا کافه ای جایی پیدا کن یه صبحانه بخور تا اون موقع هم کادر دانشگاه اومدن و میتونی زنگ بزنی

رشته ی خوبی هم قبول شدی اونم شیراز که جزو برترین دانشگاههای ایرانه

تو فرمی ک ب من دادن نوشته علوم پزشکی شیراز ،ترمینال گار اندیش هستم

پس همونه که از اول بهت گفتم اول برو علوم پزشکی مسیرت از کاراندیش زیاد دور نیست 

اگر اسنپ میخوای بگیری که میشه خیابان زند . اول هتل پارس هست بعدش مسجد فاطمه الزهرا بعدش دانشکده علوم پزشکی .این سه تا چسبیده به همن 

اگر اتوبوس اینا میخوای از ترمینال بیا بیرون . سر خیابونش میشه بلوار سلمان فارسی .  برسی اونجا باید به طرف راست بری زیر پل ولیعصر ایستگاه مترو . یا با اتوبوس خط ۹۷ برو یا تاکسی ۸۵۰۰ تومن . از مغازه ها بپرس که مطمئن بشی در مسیر درستی . رسیدی مترو به سمت احسان رو سوار شو و ایستگاه نمازی پیاده شو سه ایستگاه بعده . بیای بالا از مترو توی پایانه اتوبوس نمازی هستی از هر کی بپرسی هتل پارس کجاست بهت میگه ده دقیقه راه بری میرسی دانشگاهت هر سه ساختمان هتل و مسجد و دانشگاهت کنار همن

پس همونه که از اول بهت گفتم اول برو علوم پزشکی مسیرت از کاراندیش زیاد دور نیست اگر اسنپ میخوای بگیری ...

عزیزم الان باید مقصدم خ زند باشه یا جاده صدرا؟ی سوال دیگه تاکسی ۸۵۰۰؟یا۸۵۰۰۰

عزیزم الان باید مقصدم خ زند باشه یا جاده صدرا؟ی سوال دیگه تاکسی ۸۵۰۰؟یا۸۵۰۰۰

چون میگی علوم پزشکی به نظرم اول برو زند . صدرا خیلی دورتره . ارزش،نداره الکی ریسک کنی اول راه نزدیکو برو اگر نشد دیگه برو راه دور . تاکسی هر کورس ۸۵۰۰ تومن هست اون مسیری که من بهت گفتم تا مترو یه کورس میشه . با ۸۵۰۰ میبرنت