2777
2789
عنوان

کسایی که با مصرف دارو باردار شدن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
عزیزم بعضیا بدنشون زمان میبره بگیره  من خودم اصلا هیچ مشکلی نداشتم نزدیک دوستل طپل کشید باردار ...

من دیگه تحمل ندارم .. این ماهم بازم همون دارو های قبلو نوشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه تحمل ندارم .. این ماهم بازم همون دارو های قبلو نوشته  

ببین باید تحملت بره بالا منم هرماه فکر میکردم باردارم ماه دیگه ولی نزدیک دوسال طول کشید برای بچه دومم چون دوست داشتم فاصلشون کم باشه  سه ماه بعد زایمان  اقدام  کردم  که  یه سال بعد بگیره ولی شیش ماه طول کشید فقط 

خودتو اماده کن برای یه سال که زودتر جواب بده 

اذیت میشی هرماه فکر

میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
ببین باید تحملت بره بالا منم هرماه فکر میکردم بارادرم ماه دیگه ولی نزدیک دوسال طول کشید برای بچه دوم ...

دیگه چاره ای نیست باید ادامه بدم.. هیچکسم نمیدوکه مشکل دارم میگن چرا باردار نمیشید

دیگه چاره ای نیست باید ادامه بدم.. هیچکسم نمیدوکه مشکل دارم میگن چرا باردار نمیشید

اره منم هی میپرسیدن میگفتم یه سال دیگه تصمیم دارم

میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
چه صبری داشتین ..من ۳ ساله عروسی کردم از اسفند پارسال ازمایش پیش از بارداری رفتم و عکس رنگی و دو دور ...

خیلی سخت بود

درکل بعد ۸سال دخترم اومد چون ۳سالم خودمون نخواسته بودیم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌