2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون _لکه بینی

121 بازدید | 28 پست

سلام..بچه ها من سه روز لکه بینی دارم باردارم..رفتم دکتر شیاف داده ولی چرا قطع نمیشه؟

تا یکم کار میکنم میاد 

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

خب نبايد کار کنی فقط استراحت

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب در حد غذا درست کردن لباس شستن نکنم؟

تا میتونی نه دکتز نگغته بهت استراحت مطلق؟ 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
ای جان😍 چند روز ؟یعنی هیچ کاری نکنم ؟

من ک دو تا دو قلو ده ماهه هم دارم از صبح تا شب سر پام اما تو ک امکانش رو داری استراحت کن اما من اصلا لکه بینی نداشتم و ندارم از بارداری اول تا الان

شیطان را خواهم کشت... 
تا میتونی نه دکتز نگغته بهت استراحت مطلق؟ 

گفت استراحت کن چیزی سنگین ور ندارم ...حالا چیکار کنم‌شهر غریبم کسی نی کارامو بکنه آقام کاره

من ک دو تا دو قلو ده ماهه هم دارم از صبح تا شب سر پام اما تو ک امکانش رو داری استراحت کن اما من اصلا ...

خداروشکر که نداری...من بارداری اولم هست...کسیم نیست کمک کنه مجبورم انجام بدم 

گفت استراحت کن چیزی سنگین ور ندارم ...حالا چیکار کنم‌شهر غریبم کسی نی کارامو بکنه آقام کاره

الهی عزیزم ان شالله طوری نمیشه فقط اروم راه برو رابطه نداشته باش مگر سطحی پله بالا پایین نرو دوش خیلی اب داغ نگیر واس غذا و اینا اروووم مثل قبل حارو و اینا انجام نده

الهی عزیزم ان شالله طوری نمیشه فقط اروم راه برو رابطه نداشته باش مگر سطحی پله بالا پایین نرو دوش خیل ...

ای خواهر چی میگی من از صبح هشتصد دفعه بچه ها رو دور خونه می گردانم می شورم پوشک می کنم غذا می دم اوووه هزار تا کار 

شیطان را خواهم کشت... 
ای خواهر چی میگی من از صبح هشتصد دفعه بچه ها رو دور خونه می گردانم می شورم پوشک می کنم غذا می دم اوو ...

خب استارتر لکه بینی داره اخه ولی منم حامله بودم مجبور بودم تنها کارامو بکنم اما خب واس من قلبش تشکیل نشد