الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خیلیم عالی دختر من هم اسمش نازنین رقیه اس و الان ۳ سالشه و افتخار میکنم که نظر حضرت رقیه کردم و اسمشو گذاشتم نازنین رقیه و فقط رقیه صداش میکنیم نازنین هم همراهش گذاشتم که اگر نتونستم اعتماد به نفس بالایی براش ایجاد کنم نازنین بگه اسمشو
خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
سلام عزیزم شما اسم دختر که به نازنین رقیه بیاد پیدا نکردی؟منم دخترم نازنین رقیه اس الان باردارم دنبال اسم دخترونه ام
خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
سلام عزیزم اون بارداری من سقط شد الان مجدد باردارم دختر باشه یاسمین زینب میذارم
سلام خدا حفظش کنه اون نی نی من سقط شد الان مجدد باردارم ۱۳ هفته ام هنوز جنسیت مشخص نشده ولی دختر باشه ان شاالله یاسمین زینب میذارم