2777
2789
عنوان

اسم دختر ب‌ نازنین رقیه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 54 پست
یه چیز بگم تورو خدا نریزین سرم  یعنی چی نازنین رقیه 🤔🤔هر دوتا اسم قشنگن ولی نه اینجور  ...

خیلی از اسمها دوتایی هست

حمید رضا، پیمان رضا، امیر یل، محمد امین، محمد رضا، و خیلی خیلی از اسمای دیگه 

سلیقه ای هست دیگه 

البته من خودم شخصا از دو اسمه خوشم نمیاد، ولی مشکلی هم باهاش ندارم

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از اسمها دوتایی هست حمید رضا، پیمان رضا، امیر یل، محمد امین، محمد رضا، و خیلی خیلی از اسمای ...

دوتایی برا اسم پسرقشنگ ولی برا دخترا زیاد جالب نیست

اسم باید اسم باید هم تلفظش راحت باشه هم کوتاه باشه چیه اسم طولانی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
جالب اسم طولانی میذارن بعد فقط یکیشو صدا میزنن

پسرام که نگم براتون محمد سام محمد ساسان هرکی محمد میزاره یه سامیسام یه چیزی جدید میزاره مشت بندش ولی خودم میگم محمد معراج خیلی دوست دارم خخخ

دوتایی برا اسم پسرقشنگ ولی برا دخترا زیاد جالب نیست اسم باید اسم باید هم تلفظش راحت باشه هم کوتاه ب ...

چون قبلا نبوده عجیبه واسمون.... چند سال دیگه عادی میشه 

اسم تکی بزار دو اسمه کسی صدا نمیزنه  منم اسم دخترمو فاطمه زهرا گذاشتم کسی کامل نمیگه

من فاطمه زهرا گذاشتم خودم و همه فاطمه زهرا صدا می کنن فقط دو سه تا فامیل دور بهش میگن زهرا که اسم خودمه 

من اخه تا حالا نازنین رقیه نشنیدع بودم 

قبول دارم جدیده، ولی خیلی بامعناست، اینکه یه خانمم بخاد بذاری کنارش کار و سخت تر میکنه، ولی بازم میگم سلیقه افراد متفاوت هست،

من فاطمه زهرا گذاشتم خودم و همه فاطمه زهرا صدا می کنن فقط دو سه تا فامیل دور بهش میگن زهرا که اسم خو ...

فامیلای من شعور ندارن از لج یکیشو میگفتن 

الان همه فاطمه صداش میکنیم که همونم درست نمیگن 

چنبارم دعواشون کردم الانم که به لطف کرونا قطع ارتباط😑

فامیلای من شعور ندارن از لج یکیشو میگفتن  الان همه فاطمه صداش میکنیم که همونم درست نمیگن  ...

مهم خودتونید عزیزم به دیگران اهمیت نده منم خیلی ها به اشتباه به دخترم میگن نازنین زهرا ولی الان دخترم خودش هشت سالشه هرکس اشتباه بگه بهش تذکر میده