2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 123 پست
خوشبحالتون 😅انشاالله خوشبخت باشین

بنظرم یا تنها برو دکتر 

یا به مامانت بگو چون مردا جنبه ندارن 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خوشبحالتون 😅انشاالله خوشبخت باشین

ان شاالله شمام مشکلت حل بشه وخوشبخت بشی 

روز به روز داغ تر بشی😹😹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به شخصیت همسرت داره خودت برو مشاوره اگه ثابت که آسکشوالی بازم شاید درمان داشته باشه اگه ...

مشکل من دوست داشتنش وبخاطرش موندن نیست مشکل من ترس ازفهمیدن خانوادم از مشکلمه اجی😭

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
ان شاالله شمام مشکلت حل بشه وخوشبخت بشی  روز به روز داغ تر بشی😹😹

هه فک نکنم اجی من تنها حسی که بهم دست میده بی حسیه ودرد ادم خنثایم درکل 😅

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
مشکل من دوست داشتنش وبخاطرش موندن نیست مشکل من ترس ازفهمیدن خانوادم از مشکلمه اجی😭

عزیزم زندگی شخصی خودته لزومی نداره خانواده ات از رابطه شما خبر داشته باشن اگه همسرت هم آدمی نیست که بتونی اعتماد کنی بهش که به کسی نگه به اونم نگو اصلا سعی کن خودت دنبال درمان باشی

هه فک نکنم اجی من تنها حسی که بهم دست میده بی حسیه ودرد ادم خنثایم درکل 😅

نه بنظرم سردی 

برو دکتر بهت قرص میده یکم پیش برو 

اگه سرد باشی درمان میشی .شوهرت آروم باشه به مشکلم نمیخوری 

بنظرم یا تنها برو دکتر  یا به مامانت بگو چون مردا جنبه ندارن

ابجی تا کسی جای کسی نباشه نمیتونه درکش کنه مادرمم چند بار قبل از اینکه مشکلمو بفهمم گفتم بهش ولی فقط میگه مگه میشه فکر میکنی نمی تونه درکم کنه ابجی نمی دونم چرا هیچ کس درکم نمیکنه 😭😞💔

عزیزم زندگی شخصی خودته لزومی نداره خانواده ات از رابطه شما خبر داشته باشن اگه همسرت هم آدمی نیست که ...

چند ماه دیگه بهش میگم بهش میگم اگه بگه خودمو میکشم فقط یه سال تحملم کنه بعد به یه بهونه جدا بشم بنظرت قبول میکنه؟

ابجی تا کسی جای کسی نباشه نمیتونه درکش کنه مادرمم چند بار قبل از اینکه مشکلمو بفهمم گفتم بهش ولی فقط ...

چرا درکت میکنم عزیزم دیدم همچین مورد هایی رو 

اما خواستن توانستنه 

تا دکتر نری نمیشه مطمئن شد 

پس اول برو دکتر و به کسی نگو 

من یه دوستم اینجوری بودالان خیلی بهتر شده 

اونم نمیخاست خانوادش بدونن ،نمیتونست طلاق بگیره 

اجبار و دکتر تونست بهترش کنه 

نه بنظرم سردی  برو دکتر بهت قرص میده یکم پیش برو  اگه سرد باشی درمان میشی .شوهرت آروم با ...

مزاج سرد حداقل یه بار کشش داشته؟

چرا درکت میکنم عزیزم دیدم همچین مورد هایی رو  اما خواستن توانستنه  تا دکتر نری نمیشه مطم ...

اره ولی کسی اجازه نمیده من تنها جایی برم به همسرم میگم خودش منو ببره 

مزاج سرد حداقل یه بار کشش داشته؟

تا یکسال نگذاشته بود شوهرش باهاش کاری کنه 

بعد دیگه بخاطر غر های شوهرش رفت دکتر تا بتونن رابطه برقرار

کنن

من هیچ وقت نه احساس نیاز داشتم ونه کششی به این چیزا راحتم مشکل همسرمه فقط مطمئنم هم از نظر مزاج مزاجم سرد نیست 

اره ولی کسی اجازه نمیده من تنها جایی برم به همسرم میگم خودش منو ببره 

نمیدونم خودت میدونی اما مردا 

خیلی زود همین چیزارو بهانه میکنن و خیانت میکنن