2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 123 پست

اوی حتما برو دکتر مردارو میشناسی ک بخاطر همون زندن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
یعنی باید به شوهرم بگم حاضرم تااخرعمر باهاش باشم فقط نمی تونم رابطه داشته باشم نیازی ندارم اصلا بهش& ...

باید باید باید بهش بگی چون بعد تو حق اونه ک بدونه اینو 

فقط اینو بدون ک تو بیمار نیستی باشه؟؟

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مگه خلاف کردی ک نتونن کنار بیان؟؟ مثل اینه من ب تو بگم چرا رنگ زردو دوست نداری و سرزنشت ک ...

مطمئنم نمیتونن کنار بیان ابجی چون کسیو نداریم تو فامیل اینجوری باشه فقط به همسرم میگم امیدوارم نگه ومنو همینجوری بپذیره .

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
باید باید باید بهش بگی چون بعد تو حق اونه ک بدونه اینو  فقط اینو بدون ک تو بیمار نیستی باشه؟؟

اهوم بهش میگم حتما 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
مطمئنم نمیتونن کنار بیان ابجی چون کسیو نداریم تو فامیل اینجوری باشه فقط به همسرم میگم امیدوارم نگه و ...

از کجا میدونی ک کسی تو فامیل نیست؟ مگه تو توی رخت خواب مردمی؟؟

توام نباید اینو ب فامیل بگی فقط ب همسرت بگو همین

فقط من یه پیشنهاد دارم یبار یکم کمشو تجربه کن یعنی بذار همسرت پیش بره اون موقع میفهمی ک طبعت سرده یا کاملا اکسشوالی 

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.
عزیزم هرکسی یه جوریه نمیخواد ناراحت باشی تعداد زیادی از آدما اینجورین نیازی نیست به خانواده هم بگی خ ...

یعنی بنظرت طلاقم نمیده حاضرم با داشتن رابطه زجر بکشم ولی به خانوادم نگه یعنی بهش بگم اینجوری که هستم میپذیره منو؟

همینجوری اره ولی وقتی فکر رابطه میاد نه 😞

برو طب سنتی باید مزاجتو عوض کنی. از سردیه فکر کنم. من یکیو می‌شناختم نامزدشو دوست نداشت از رابطه چندشش میشد وقتی پسره میرفت طرفش هرجوری شده به یه بهانه ای خودشو میکشید کنار به میگفت نمیتونم چندشم میشه حس بدی میگیرم ازش و لی بعدا بایکی دیگه ازدواج کرد چون طرفشو دوست داشت دیگه اون مشکلات نداشت. ولی شما میگی دوسش داری پس به نظرم مشکل سرد مزاجی داری

من درکت میکنم..چون خودم با ی ادکلان مردونه از این رو ب اون رو میشم...چ برسه بوس و بغل...حتما پی گیر ...

وای تو منی یا من توام 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
از کجا میدونی ک کسی تو فامیل نیست؟ مگه تو توی رخت خواب مردمی؟؟ توام نباید اینو ب فامیل بگی فقط ب هم ...

ابجی ما گرمیجات زیاد میخوریم یعنی ممکنه بااین حال سرد مزاج باشم غذاهامون پرادویه وفلفل و گردو وپسته همیشه 

نه مامانم هزارتا بدبختی داره گناداره طفلک😭باید یه جوری به همسرم بگم

به همسرت نگو اصلا مردا ۹۰٪به خاطر رابطه ازدواج میکنن....حالا فکر کردی اروپاست بیاد بگه عزیزم بیبی بیا بریم مشکلتو حل کنیم.....نه بابا....خودت پیگیر باش.....منم تقریبا همینم خدا رو شکر طرفمم هات نیس خیلی ....میگذره دیگه البته اینکه هیچ حسی نباشه نیستم

وای تو منی یا من توام 😂😂😂

خوشبحالتون 😅انشاالله خوشبخت باشین

اوی حتما برو دکتر مردارو میشناسی ک بخاطر همون زندن

زنام نیاز دارن بابا 😁😁😁

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
یعنی بنظرت طلاقم نمیده حاضرم با داشتن رابطه زجر بکشم ولی به خانوادم نگه یعنی بهش بگم اینجوری که هستم ...

عزیزم بستگی به شخصیت همسرت داره خودت برو مشاوره اگه ثابت که آسکشوالی بازم شاید درمان داشته باشه اگه نداشت هم خب بستگی به خودت و همسرت داره اگه آدمی نیست که کنار بیاد و نمیخوای هم جدا بشی دیگه فک کنم محبور باشی که خودتو اذیت کنی به خاطر زندگیت☹️

ابجی ما گرمیجات زیاد میخوریم یعنی ممکنه بااین حال سرد مزاج باشم غذاهامون پرادویه وفلفل و گردو وپسته ...

فقط امتحان کن عزیزدلم خیالت راحت میشه

به همسرت نگو اصلا مردا ۹۰٪به خاطر رابطه ازدواج میکنن....حالا فکر کردی اروپاست بیاد بگه عزیزم بیبی بی ...

من سنگم ابجی هیچی حس بهم دست نمیده اصلا 😞