2821
2789
عنوان

گریهههه وحشتناک😢

188 بازدید | 31 پست

بچه ها من دیروز بخاطر یه اتفاقی انقدر دلم گرفته بود و من بگم به شدت حساسم قلبم درد گرفت و خواستم نصف شب فقط گریه کنم با خواهرم بحثم شده بود اونم همش ویژگی های منفی م بارم میکرد گفت که بقیه راجب به من چه نظری دارن همه چی رو از روی حرص گفت و از عیب های من در کمال خونسردی استفاده کرد تا منو برنجونه بعد من یواشکی گریه کردم بعد خواهر و مامانم فهمیدن بغضم ترکیدد صدای گریممم اونقد بلند شدد همش سکسکه با گریه قلبم انگار آتیش داره میگیره قطع نمیشد تا دوساعت با صدای بلند و نق نق بچه ها خیلی اینجوری میشم وقتی یکی قلب منو بشکونه دست خودم نیست قطع نمیشد چرا اینجوری میشه شمام اینجوری گریه میکنین؟😭😭😭😔😔😔😔😔😒😒😒😒

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره منم مامانو بابام خیلی دلمو میشکنن چون خواهر کوچیکمو از من بیشتر دوس دارن

منم میرم ی گوشه میشینم بعضی وقتا انقد گریه می کنم ک همونجا خابم میبره🥲😪

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
آره منم مامانو بابام خیلی دلمو میشکنن چون خواهر کوچیکمو از من بیشتر دوس دارن منم میرم ی گوشه میشینم ...

وا 😁

من برعکسم 

مامان و بابام خواهرم و خیلی دوست دارن 😁

اون بزرگتره 

زندگی خیلی نامرده 
وا 😁 من برعکسم  مامان و بابام خواهرم و خیلی دوست دارن 😁 اون بزرگتره

ن هیشکی ب من اهمیت نمیده همه فقط ب فکر اونن

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
واای دلم سوخت 🥺 منم اگه خیلی ناراحت باشم و دلم گرفته باشه با صدای بلند گریه میکنم  ولی اگه ع ...

😭😭😭حالم بدع هنوزم که صبح شده قلبم داره آتیش میگیره🤒🤒

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

عزت نفست پایینه خودتم باور داری وقتی به رخت میکشن دیگه نمیتونی خودتو نگه داری

بله به شدتت😔😔😔چند بار اینجوری شدممم خیلی زیادد 🙁🙁🙁

💔💔عزیزمم  خودتو ناراحت نکن 🥺

😥😥😥😥

طوری جلوه بده ک انگار برات مهم نیست  چند سالشه خواهرت؟  خودت؟

خواهرم ۲۱ منم ۱۵ خیلی کش میده هر موضوعی رو😐😑

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز