2777
2789
عنوان

بیایید تاپیک خواهرشوهری🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 43 پست
اتفاق خاصی نیفتاده

واقعا؟میگم چرا وقتی طرف هیچ اسمی از من نیاورده به زور میگی گوشی با فلانی صحبت کن!

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم..اگه باعث ناراحتیت میشه خیلی باآرامش بهش بگو...بابامنم همینه همیشه هرکی زنگ میزنه بدون اینکه طرف بخواد گوشی میده مامانم میگه توهم باید احپالپرسی کنی و یکی از مشکلات بینشون همینه😕با اینکه24ساله از زندگی مشترکشون میگذره...و اینکه من خودم نه اوایل عقد و نه عروسی تا جایی که میتونستم تذکر نمیدادم چیزیو...گذاشتم برا بعدا ها...چون مردا همسر میخوان نه مادری که همش غر بزنه و بخواد چیزیو یادآوری کنه بهشون...یه غرور مسخره دارن مردا

نه هیچی نگو چون مردا همچین درکی ندارن و اگه بگی میگه خب خواهر من کار کاری نکرده اتفاقا خوبم باهات احوال پرسی کرد پس تو مشکل داری و حرف درمیاری ! و از این ببعد ذهنیتش راجع به تو بد میشه , اصلا در رابطه با خونوادش زبادگیر نباش وقتی با یه سلام و اجوال پرسی تموم شده پس گنده اش نکن ماجرا رو

واقعا؟میگم چرا وقتی طرف هیچ اسمی از من نیاورده به زور میگی گوشی با فلانی صحبت کن!

بنظرمن ناراحت نباش شاید واقعا خجالتی باشه 

واینکه شوهرت قصدش اینه احتمالا ک با خانوادش راحت باشی 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
نه تینجوری نکن با زندگیت. از اول جبهه نگیر. اونم‌مث تو خامه.‌حتما باید میگفتی ک سلام برسون. و حتی اگ ...

من فقط رو رفتارای این حساسم اونم چون ازم کوچکتره میگم شخصیتم حفظ بشه

اره خودمم حس میکنم خام و کم تجربه هستم

اخه دیروز شوهرم میگه باید بیشتر با سحر ارتباط بگیری و بگو بخند کنی که یختون اب شه.ولی اخه من تازه واردم تو خانواده اونا چرا باید من یخ خواهرشوهرمو اب کنم؟

نمیدونم شاید وسواس فکری گرفتم😔

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

😂😂😂

ب نظرم فعلا چیزی نگو ، چون اول راهی و فکر می‌کنه شما داری سر دشمنی رو با خانوادش باز می‌کنی

منم تو عقدم اما خواهرشوهرم ی تیکه جواهره، بمن میگه تو خواهر کوچیکه منی ، منم خواهری صداش میزنم عاشقشم😍

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

حالا بقیه الان میگن شاید حساسی...ولی بعضی چیزا برا بعضیا مهمه..مامان من با 45سال سن..هنوز متنفره ازین که یهو بابام پشت تلفن از جانب مامانم میگه یه لحظه گوشی اتفاقا خانومم اصرار داره با شما حرف بزنه..بعد که تلفن تموم میشه اونا مثل همیشه بحثشون میشه سر این قضیه😂...

من اگه جات بودم میگفتم بده منم باهاشون صحبت کنم الکی هم شده خودمو مشتاق نشون میدادم از روی سیاست😝

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
انقد بزرگش نکن یکم ک زندگیت جلوتر بره انقد مسائل بزرگ تو زندگیت پیش میاد ک این یکی اصن ب چشمت نمیاد ...

خیلی دارم تلاش میکنم سیاست به خرج بدم که به رو نیارم و چیزی نگم اخه خدایی شوهرمم اصلا خاله زنک نیست تا حالا یه کلمه درباره خانواده من حرف نزده

ولی نمیدونم چرا این چیزا پیش میاد از شوهرم سرد میشم!

داداش منم اینجوری میخاد صمیمیت برقرار کنه فاز مردا مشخص نیس...

اخ اره داداش منم همینه 😂😂

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
نه هیچی نگو چون مردا همچین درکی ندارن و اگه بگی میگه خب خواهر من کار کاری نکرده اتفاقا خوبم باهات اح ...

خودمم میگم اینهمه اینجا تاپیک خوندم که خانوما میگن از خانواده شوهر که بد میگیم اون بیشتر جذب خانوادش میشه و ما بد میشیم.