2777
2789

من یه روز از موعدم میگذره بی بی چکم منفیه علائم خاص پریودیم دارم چکار کنم حداقل زود پریود شم؟ 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

خب چندروز دیگ ام صبر کن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک رو توجه نکن اگه سابقه نداشته قبلا چند روز دیگه هم صبر کن بعد برو آزمایش بده

مااه پیش هم 4روز عقب افتاد بنظرتون این سه جهار روز یعنی بده باید برم دکتر؟ 

نه مشکلی نیس چون هورمون هات به هم ریخته اینجوری شدی من حتی چند ماه اول تا یکی دو هفته هم عقب انداخته ...

نه من ماه پیش فقط 4روز قبلنم منظم منظم ترسیدم میگم نکنه بی نظمی گرفتم

عزیزم خودت رو سرگرم کن با گوشی با فیلم با آهنگ بیخیال باش  یا میشی یا حامله ای  ریلکس با ...

اخه مطمنم حامله نیستم ناراحتم میشم چرا سروقت نیومده

نه من ماه پیش فقط 4روز قبلنم منظم منظم ترسیدم میگم نکنه بی نظمی گرفتم

نه بابا دختر ترس نداره که عزیزم , من قبل اقدامم هر ماه هر 28 روز پری میشدم بعد اقدام کلا به هم خورد رفتم دکتر و سونو اینا گفت هیچ مشکلی نیس خداروشکر الانم باردار شدم شمام نگران نباش اتفاقا این خوبه نشون میده هورمون هات واکنش دارن