2777
2789
عنوان

چاقی با شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 32 پست
دقیق نمیدونم ضررشو ولی هر چیزی زیادش ضرر داره

ای وای من پس نمیخورم قوطیش تموم شه ی مدت نمیخورم بعد میخورم ک فاصله داشته باشه

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من برا خودم ابرسان گرون نخریدم چون پوستم خشکه هرچی بزنم زود جواب میده اب رسان ثمین گرفتم روغن ش ...

ابریان ثمین تاثیر. اشت . بعداینکه قیمت چطوره

25خریدم فکر کنم اره خوب بود بودصابون ی که باهاس میشوری خیلی تیز نباشه میتونی با پن بشوری که چربی صور ...

قیمتشک خیلی خوبه من واسه صورتم شوینده ملایم گرفتم پوستم خشک نشه 

عزیزم چاقی صورت باید ذاتی باشع با این چیزا فقط پف میکنه پفشم زود میخوابع

گل من . من خودم قبلا چاق بودم لاغر کردم الان پشیمونم میخوام دوباره زود چاق شن تا عید 

من سرلاک خوردم خوب بود ولی چون جوش زدم دیگه نخوردم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
من سرلاک خوردم خوب بود ولی چون جوش زدم دیگه نخوردم

وای من از جوش اینقد بدم میاد . فعلا شیر خشک خوردم حس میکنم بهتر شدم 

عه چ بد اگه بخوام خمبشه بخورم ضرر نداره مثلا قطعش نکنم 

عزیزم جوانه ی گندم عالیه.با ماست مخلوط کن و بعد غذات بخور عالیه عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.