2777
2789
عنوان

چاقی با شیرخشک

724 بازدید | 32 پست

سلام خانوما میخوام صورتم پر شه ب نظرتون شیر خشک رو با شیر پاستوریزه قاطی کنم بخورم تاثیر داره واینکه ضرر نداره

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر رو نمیدونم ولی رو چاقی صورت بی تاثیر نیست

عه یعنی چاق میکنه😍 بعد چ وقتهایی بخورم چند روزه در روز دو سه قاشق میخورم خالی خالی

مرتب پوستت رو بشور و بعدش کرم های تقویتی بزن خودم امتحان کردم خیلی تاثیر داشت ماسک و کرم اب رسان عال ...

کرم ابرسان چی خوبه بگیرم گلم

شیر خشک خوبه تاثیر میزاره ولی قطع کنی برمیگرده

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
عه یعنی چاق میکنه😍 بعد چ وقتهایی بخورم چند روزه در روز دو سه قاشق میخورم خالی خالی

اره چاق میکنه ، اگه دوس داری خالی خالی بخور

من روزی دوبار یبار صبح یبار شب قبل از خواب دوقاشق شیرخشک تو‌نصف لیوان آب جوش قاطی میکردم یکم قهوه و عسلم اضافه میکردم میخوردم، تو ی ماه تاثیرشو دیدم، 

چون طعم شیر خشک و دوس نداشتم با قهوه بهتر میشد

اره چاق میکنه ، اگه دوس داری خالی خالی بخور من روزی دوبار یبار صبح یبار شب قبل از خواب دوقاشق شیرخش ...

ابن طعمش عالیه ک خریدم خالی میخورم من برعکس با اب حالم بهم میخوره. دوستم گفت با شیر قاطی کن بعدش ترسیدم گفتم نکنه بد باشه 

عه چ بد اگه بخوام خمبشه بخورم ضرر نداره مثلا قطعش نکنم 

دقیق نمیدونم ضررشو ولی هر چیزی زیادش ضرر داره

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
ب سالاد شیرازی یا ماست، پودر جوانه گندم اضافه کن بعد از غذا بخور روزی ۷تا ۸ لیوان آب بخور

از امروز همینکارو میکنم حتما