2777
2789
عنوان

شیطونه میگه با لگد بیدارش کنما

706 بازدید | 31 پست

ساعت ۲ همسرم پاشد دستاشو کرم زد من از خواب بیدار شدم.

میگم چی شده؟ میگه هیچی یادم رفته بود موقع خواب کرم بزنم. حالا اون خوابه من همچنان بیدار 😡

همسایمونم صدا حرف زدنش میاد نمیدونم چرا اینقدر بلند حرف میزنن نصف شبی 🧐

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت هرشب کرم میزنه؟؟!!  چ منظم و باحاله  حالا من ب شوهرم میگم بیا کرم بزن میگه این سوس ...

اره هر شب میزنه🤐

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

ب اعصابت مثلث باش خواهرم  

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

حالا کرم نمیزد صبح نمیشد؟فردا شب یه کم چسب چوب بریز تو کرمش😂😂😂😂

منم نور موبایلو کردم توی چشمش

شوهر من روزایی که تعطیل صبح ها زود بیدار میشه تق توق یعنی میخوام بیدارشم قشنگ بزنمش😂😂

وای من اینقدر بدم میاد با سرو صدا بیدار بشمممممم