2777
2789
عنوان

افسردگی

114 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان من به تازگی اینجا رو پیدا کردم اگه میتونید کمک کنید

از وقتی که پسرم به دنیا اومده (اردیبهشت ۹۸)همش به فکر مرگ‌ اطرافیان و عزیزانم هستم شب ها همش تا دیر وقت  تو فکرم حتی به فکر اینکه خودم بمیرم و بچه ام تنها باشه تو خونه و گریه کنه و شوهرم سرکار باشه دیگه خسته شدم اینارو به کسی نگفتم چون نمیخوام ناراحتشون کنم به نظرتون تا کی باید اینو تحمل کنم هرچقدر خودمو سرگرم میکنم فایده نداره

شوهرم همش میگه چندسال دیگه یه بچه دیگه هم بیاریم ولی من دوست ندارم وقتی میمیرم بچه هام گریه کنن واسم😭😭😭

شاید از نظر شما این مسئله کوچیکی باشه ولی واسه من خیلی بزرگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز شما افسردگی پس از زایمان گرفتید حتما برای درمان اقدام کنید چون افسردگی به مانند یک سگ سیاه هست میاید و انسان را ول نمیکند امیدوارم حال دلتون همیشه خوش باشد 🙏♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

عزیزم وسواس فکری داری تنها راه برطرف کردنش بی اعتنایی به اینجور افکاره اصلا با این افکار درگیر نباش بذار بیان و برن توجهی نکن

ضمنا تکنیک های ریلکسیشن مثل تنفس و... کار بکن حتما

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حالا یه تاپیکم هست برات میزارم برو استفاده کن ازش

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

ببین عزیزم کلا من دورازجونشون خانوادمو تا مراسم خاکسپاریشون پیش میرفتم البته توی نوجوونی😢🤣🤣

بعدا برا خواهرم گفتم و کلی خندیدیم

گاهی بعضی از تفکرات از طرف شیطانه پس سعی کن ذکر زیاااااااااد بگی و هر وقت این تصورات اومد توی ذهنت استغفار کنی

یه چیز بهت میگم که نگرانتیت از جهت دیگه ایی باشه

عزیزم اینی که میگم لازمه

شما نگران آینده ی بچه هات هستی بعد از فوت درصورتی که یه مادر افسرده وجود فیزیکی داره اما روح و روان بچشو داغون میکنه

چون تمام انرژی وجود شما توی شیرتون میره و به بچه منتقل میشه

من توی یه گروه عضوم که مدیرش مشاوره فوق العاده ای هست

خدا خیرش بده واقعا شبانه روز کار میکنه و مطااب و کلاس های صلواتی و پولی فراووونی میزاره 

هر هفته به کلی از سوالات آنلاین جواب میده

من از وقتی باهاشون آشنا شدم خیییییلی از نکات تربیتی رو یاد گرفتم تازه فهمیدم تربیت هم تکنیک داره

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم حتما بری توی کانالش و مطالبشو پیگیری و مطالعه بکنی

اگر خواستی بگو لینک کانالشو بفرستم برات

سلام عزیزم با مشاور صحبت کردی؟

سلام نه صحبت نکردم کسی باور نداره چون جلوی بقیه حال خودمو خوب نشون دادم که انگار نه انگار خبریه ولی امان از موقعی که یا شب میشه یا تنهام 

ممنون میشم بزاری

بفرما عزیزم

به ادمینش پیام بده شما رو توی گروهشونم عضو کنن

این کانال پاتوق مادرانه شهر مقدس قم میباشد.
جمعی از مامانایی که دغدغه تربیت کودک دارن
برنامه ها بصورت حضوری و مجازی است.
راه عضویت در پاتوق و ارتباط با ادمین👇👇

https://eitaa.com/joinchat/3377725469C5293641e1b

@Za93ya97
@Sa_917

سلام نه صحبت نکردم کسی باور نداره چون جلوی بقیه حال خودمو خوب نشون دادم که انگار نه انگار خبریه ولی ...

قرار نیست به بقیه بگی عزیز

من بعد زایمان به شدت نسبت به مسائل جنسی سرد شده بودم در حد تنفر

حال روحیمو خیلی بد کرده بود

به ۰۹۶۴۰۰ زنگ زدم

باورت نمیشه بعد از صحبت با مشاور کاملا خوب خوب شدم

بنده خدا بهم یه مشاور توی شهرمون معرفی کرد گفت برو پیشش که اصلا دیگه نیاز نشد

منم به هیچ کس نگفتم خودم زنگ زدم

مشاورشونم رایگانه