2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت از بابام عیدی نگرفتم.اخه وضعمون خوب نبود خدارحمت کنه بابامو واقعا نداشت نتونست بهمون عیدی بده....از رویاهام بود دورسفره جمع شیم از لاقران پول دراره عیدی بهمون بده

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
مامانم منو ب خدا قسم میبرد پشت بودم رو حفاظ میزاشت میگفتم ببارم پایین به خدا میخندید نمیاورد نمیدونم ...

واقعا.....چرا؟؟؟؟کلا از این اخلاقا داشت؟

کلاس پنجم بودم . مبصر کلاس اولی ها بودم . یه بچه کلاس اولی باهام دوست بود. خوراکی اش رو می اورد باهام قسمت کنه . من ازش نمی گرفتم در حالیکه به شدت گرسنه بودم . پدرم هفتگی ۲۰۰ تومن می داد واسه پول توجیبی چون می دونستم بی پوله خرج نمی کردم . ولی خودم رو حفظ می کردم . جلو بچه می گفتم من سیرم تو بخور

هیچوقت از بابام عیدی نگرفتم.اخه وضعمون خوب نبود خدارحمت کنه بابامو واقعا نداشت نتونست بهمون عیدی بده ...

آخی خدا رحمتش کنه

بازم خوبه حداقل مشکلت مالی بوده

خیلیا تو بچگی امنیت نداشتن

یبار مامانم منو فرستاد نوار بهداشتی بخرم کلاس ۴ابتدایی بودم به مغازه داره گفتم آقا نوار میخوام اونم بهم یه بسته نواربهداشتی داد....اون موقع ها ضبط ها نوارکاست میخورد منم که نمیدونستم گفتم نه آقا این نوارها نه...ضبط ما از این نوارا نمیخوره...آقاهه گفت ببر بده مامانت خودش بلده تو ضبطتتون جا بزنه😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عروسی خالم بود چندتاخونه پایینتر که خونه بابابزرگم بود مارو دعوت نکردن...باابجیم یواشکی انقد گریه میکردیم همه تو عروسی بودن دخترخاله هام میومدن ردمیشدن ما از گوشه درنگا میکردیم