asmane_royaee مدیر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 3764 عنوان کاش بتونیم بفهمیم عزیزانمون که فوت کردن الان اون دنیا در چه حالن | مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 67 پست خیلی دوست دارم بدونم پدربزرگم حالش چطوره و داره چیکار میکنه🫠ای کاش میشد فهمید🫠 دیروز | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامافندق1402 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1489 یاخداااااا،خدا بهت صبر بده عزیزم❤️❤️یکی از بستگانمون هم به تازگی فوت کردن سی و خورده ای سن داشتنمجرد ... آره اصلا نفهمیدیم چی شد پسر منم مرگ مغزی شد و تمام ایست قلبی کرد و برنگشت
asmane_royaee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 3764 من باور ندارم بعد مرگ هنوز باشیم اگرم باشیم این چیزی که الان هستیم نیستیم و تبدیل میشیم به یه انرژی ... اما راستش من نمیتکنم بپذیرم اینو🫠🫠مگه میشه ،خدایی که ما رو خلق کرد به همین راحتی با مرگ به همه خاطرات پایان بده
asmane_royaee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 3764 الهی بمیرم 😭😭، نه ما وضع بدی نداشتیم کلا تو دوران مدرسه سخت گذشت ، تو خرید لباس و ...ممنونم از ... حتما حتما،الهی که خوش بخت ترین میشین عزیزم😘😘❤️❤️
asmane_royaee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 3764 آره اصلا نفهمیدیم چی شد پسر منم مرگ مغزی شد و تمام ایست قلبی کرد و برنگشت ولی بنظرم مرگ یهویی برای اون آدم یه لطف الهیه اما برای خانواده دردناک ترین اتفاق زندگیه🫠
asmane_royaee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 3764 چرا شب چهلم بابابزرگم اینو باید ببینم....دلم براش تنگ شد. الهی🥲🥲🥲🥲روحشون شاد عزیزم🖤🖤
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 35821 اما راستش من نمیتکنم بپذیرم اینو🫠🫠مگه میشه ،خدایی که ما رو خلق کرد به همین راحتی با مرگ به همه خاط ... تمام خاطره ها ثبت و ضبط شده برا خودش ولی ما از بین میریم به نظر من اینجوری میاد من خودمم داغ عزیز دیدم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...