امروز خیلی بی دلیل با مادرشوهرم دعوام شد .بیچاره باهام کاری نداشت خونه خاهرشوهره بودیم خودم سر بهونه الکی دعوا کردم باهاش و چیزایی که اصلا فکرشم نمیکردم یه روز به زبونم بیاد رو بهش گفتم .همش تقصیر این پرویید لعنتیه .روزی که میخام بشم حتما باید با یکی دعوا کنم.شمام تجربشو دارین😢😢😓
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قضاوت یعنی اینکه تو حق داشتی یا نداشتی. اما خوب کسی این کلمات زشت رو استفاده کنه یقینا بی ادب و بد دهنه. ادم ممکنه با کسی دعوا کنه اما خوب یه ادم محترم تو دعوا هم کلمات رکیک به کار نمیبره. شما واقعا حرفای زشت و بی ادبانه ای زدی
خودتان راهم اصلاح کنید،دراین مواقع هرچه دردل داریدرایاجلوی اینه باخودتان بگوییدیابنویسیدوپاره اش کنیدیاصدای تان راضبط کنیدوپاکش کنید،اماقبل ازازبین بردنشان ببینیدوبخوانیدشتابه زشتی عمل پی ببرید،خودش راه کنترل است.