2789

امروز خیلی بی دلیل با مادرشوهرم دعوام شد .بیچاره باهام کاری نداشت خونه خاهرشوهره بودیم خودم سر بهونه الکی دعوا کردم باهاش و چیزایی که اصلا فکرشم نمیکردم یه روز به زبونم بیاد رو بهش گفتم .همش تقصیر این پرویید لعنتیه .روزی که میخام بشم حتما باید با یکی دعوا کنم.شمام تجربشو دارین😢😢😓

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

من بدترینها رو گفتم بهش

مثلا گفتم ذات کثیف پسرش به مادرش رفته

یا هرزگیش تو ذاتشونه توارثشونه

گفتم لیاقت منو ندارین لایق عروس ج  نده ای

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی مگه آدم بخاطر پریود با کسی دعوا میکنه

من با مادرشوهرم دعوا کردم هر چی هم گفتم حق بود بی احترامی هم نکردم پشیمونم نیستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چه کار بدی کردی 

اگر اینطوره موقع پریودی خونه بمون

من خیلی حرفا تو دلمه ولی هیچ وقت به زبون نمیارم حتی تو دعوا 

اخه باید فکر بعدشم کرد

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤