2777
2789
عنوان

تورا خدا بیاین بگین من چیکار کنم

137 بازدید | 6 پست

پسرم و ۲۱ ماهگیش خواستم از پوشک بگیرم یه هفته ای خودم میبردمش دستشویی ولی اصلا همکاری نکرد ولی ۲شو میگفت یعنی دستشو میزاشت پشتش منم میفهمیدم میبردمش دستشویی اما دیدم فایده ای نداره دوباره پوشک و شروع کردم ۲۲ماهگی ازشیر گرفتمش ..الان تولد ۲ سالگیش نزدیک گفتم از پوشک بگیرمش یعنی دی ماه دوسالش تموم میشه ولی یه هفته دارم خودمو میکشم که یاد بگیره یکم بهتر از روزای اول شده باهام میاد دستشویی اما جیششو نمیگه ...یعنی میگین دوباره پوشکش کنم اخه از اون موقع انگشتشو میمکه خیلی هم لجباز شده بهم بگی چیکار کنم واقعا به کمکتون نیاز دارم و تجربتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم ۱ سال و ده ماهش بود از پوشک گرفتمش عزیزم اون بچس نمیفهمه شما باید حوصله به خرج بدی برا شروع ساعتی یک بار ببرش دستشویی بگو جیش کن یا پیف کن چندروز ببرش اینجوری دیگه خودش یاد میگیره کم کم

عجله نکن خودش آماده میشه لگن بخر بذار یه مدت تو اسباب بازی هاش، بعد یواش یواش ببر دستشویی و یادش ب ...

ببخشید ولی هی یه هفته از پوشک گرفتمشو دوباره پوشک کردم یعنی تا یه چهار ماه دیگه درست میشه ..اخه حس میکنم کارم غلط بوده یخته پوشک کردم یخته اجبار ره دستشویی 

ببخشید ولی هی یه هفته از پوشک گرفتمشو دوباره پوشک کردم یعنی تا یه چهار ماه دیگه درست میشه ..اخه حس م ...

اصلا اجبارش نکن، طولانی تر میشه پروسه اش و تو روحیه هم تاثیر بد می ذاره.به حرف اطرافیان هم توجه نکن اگه چیزی میگن.افتخار نیست بچه رو زود از پوشک گرفتن