2777
2789
عنوان

عشق واقعا کافی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 32 پست
ادم عاشق ک بشه جلوی خودشو نمیتونه بگیره چ کافی باشه چ ن😊

نه اصلا اینطور نیست عزیزم 

ادمی که به شناخت کافی از خودش رسیده باشه و روی خودش کار کرده باشه 

هرگز درگیر عشق اشتباه نمیشه و این قابلیت رو داره که خودش رو نجات بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=166897483]بسوزه پدر عاشقی  عاشق که شدی دیگه حساب کار از اینا خارج شده ..عشف چه میفهمه حرف کتاب و سیمینار ...[/QUOTE]

ادم خودساخته هیچ وقت خودش رو درگیر عشق اشتباه نمیکنه 

ادم اگه عشق واقعی رو تجربه کنه اتفاقا سمت این چیزها میره 

چون میخواد خودش رو برای معشوقش بهتر کنه :)

جوونای الان منفعت طلب شدن . مشکل اینجاست و گرنه چطور قدیما عشق و عاشقی مفهوم داشت . اینا خوبه که میگ ...

عشق اولش شور و حرارت داره اگه بلد نباشین این شور و حرارت رو حفظ کنین 

رسما عشقتون هرروز کمرنگ تر میشه

قدیم هم عشق واقعی مثل امروز کمیاب بوده

در کل هرچیزی نیاز به اموزش داره

اگه عقلانی و عاشقانه زندگی کنیم تموم مشکلات حل میشه

عشق اولش شور و حرارت داره اگه بلد نباشین این شور و حرارت رو حفظ کنین  رسما عشقتون هرروز کمرنگ ...

کی اهمیت میده به این چیزا که شما میگین . اینجا یه نگاه بنداز به تاپیک ها  ببین طرف هنوز ۱۳ سالش به زور شده بعد داره در عشق میسوزه . ۱۵ شوهر میکنن ۱۶ بچه دار میشن . اینا کی وقت دارن مطالعه کنن .

خود من این مدتی که اینجا بودم متوجه شدم اتفاقا نسل جدید اصلا با کتاب میونه ندارن . 

حتی ادبیات حرف زدنشون با نسل ما فرق کرده . 

تاپیک میزنن ،  عنوان تاپیک رو  یطوری مینویسن نمیشه خوند .  

دختر ۱۵ ساله میگه من انقدر سختی کشیدم تا به عشقم رسیدم . حالا یکی نیست بگه تو کی سر از تخم در آوردی  کی عاشق شدی . کی وقت کردی سختی بکشی . اصلا اینا مفهوم سختی رو هم نمیدونن .

بعد خانواده هم که دیگه رها کردن . حتی پدر مادر از دستشون عاصی ان .  فکر کن به این نسل بگی بیا کتاب بخون 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
کی اهمیت میده به این چیزا که شما میگین . اینجا یه نگاه بنداز به تاپیک ها  ببین طرف هنوز ۱۳ سالش ...

بله حرف شما درسته

قطعا پدر مادرهای این بچه ها از اون دسته ادم هایی هستن که فقط خواستن ازدواج کنن و بچه بیارن

اما ما که میتونیم اگاهی بدیم 

چون سنشون کمتر هست راحت تر میشه باهاشون حرف زد 

من خیلی ناراحت میشم یه سری تاپیک میبینم که خانوم چقدر داره تحقیر میشه توسط همسرش یا کتک میخوره

این چیزا خیلی ازار دهنده هست 

حس میکنم خیلی ها ازدواج رو فقط یه رفع تکلیف و انجام وظیفه میدونن

من خودم قبلا راه غلط رفتم و سیلیش رو هم از دنیا خوردم 

از اون روز شروع کردم روی خودم کار کردن و کتاب خوندن 

و الان اگه بخوام ازدواج کنم صد درصد با عشق و شناخت خواهد بود

عشق باعث نمیشه من چشم هام رو روی بدی های غیرقابل بخشش طرف مقابل ببندم 

چون یه چیز مهم یاد گرفتم

به خودم احترام بزارم

بله حرف شما درسته قطعا پدر مادرهای این بچه ها از اون دسته ادم هایی هستن که فقط خواستن ازدواج کنن و ...

منم مثل شما خیلی ناراحت میشم و اتفاقا از روی دلسوزی میام تجربیاتم رو در اختیار شون میزارم ولی اکثرا جوابهای خیلی بی ادبانه ای میدن که پشیمون میشم . اصلا به طرز عجیبی گستاخ هستن و منتظر یک فرصت هستن تا حسابی از خجالت یک نفر در بیان .  

یادمه اینجا یکی تاپیک زده بود که عاشق شدم نمیتونم تمرکز کنم برای کنکور . یاد خودم افتادم زمانی که برای کنکور درس میخوندم چطور تا سه صبح با شوق و علاقه تست میزدم.‌ سال ۸۰ بود دقیقا .

اصلا حتی با یک پسر از نزدیک همکلام نشده بودم چه برسه به دوستی و عشق و عاشقی .  

این نسل دارن خودشون رو تباه میکنن و متوجه نمیشن چطور با قبول مسئولیت سنگین ازدواج شانس های موفقیت و درس خوندن و کار کردن و هزار تا چیز دیگه رو از خودشون میگیرن .

خوشحالم که خانم کتاب خونی مثل شما رو می بینم و متاسفم که اتفاقات بدی رو تجربه کردین . انشاله زندگی بر وفق مرادتون باشه ..‌

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

واقعا موافقم عشق بین دو نفر هر چقدر هم پر شور و حرارت باشه وقتی مهارت مدیریتش رو نداشته باشن کم کم رو به سردی میره ، 

بین ما ایرانی ها چه مرد چه زن مهارت زندگی سالم و برخورد های صحیح خیلی خیلی کم آموزش داده شده حالا چه خانواده چه سیستم آموزشیمون تو این حیطه ضعیفه 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
منم مثل شما خیلی ناراحت میشم و اتفاقا از روی دلسوزی میام تجربیاتم رو در اختیار شون میزارم ولی اکثرا ...

بله واقعا حق با شماست 

بعضی رفتارها خیلی بی ادبانه هست 

من که تصمیم گرفتم از نی نی سایت خارج بشم چون جوش واقعا منفی هست 

میدونین

من عاشق نسل شما هستم 

اصلا فکر میکنم هر چی حس زندگی و قشنگی بوده توی دهه شصت و گذشته جا مونده 

دوست داشتم توی دنیای بدون اینترنت زندگی میکردم 

خوش به حالتون که اون حس ها رو تجربه کردین 

خوابگاه دانشگاه ما خیلی قدیمی بود من ساعت ها به دانشجو های دهه هفتاد و هشتاد فکر میکردم 

و دوست داشتم جای اون ها بودم.

به مامانم همیشه میگم دلم میخواد یه خونه قدیمی داشته باشم با یه حوض و قالی های قرمز و بخاری 😄

عاشق اینطوری زندگی کردنم 

ممنووونم 

ازتون خیلی خیلی ممنونم 

نظر لطف شماست

شما هم همیشه موفق باشین ❤

صحبت با شما بهم حس خیلی خوبی داد 

بله واقعا حق با شماست  بعضی رفتارها خیلی بی ادبانه هست  من که تصمیم گرفتم از نی نی سایت ...

خواهش میکنم .  درسته که زمونه عوض شده و موبایل و تبلت و اینترنت و ... جزیی از زندگیمون شده .ولی همه اینا اگر درست استفاده بشن . اگر محدود بشن اتفاقا برای آدم منفعت میاره .  

الان با استفاده از یوتویوب میشه کلی آموزش گرفت و از تجربه آدمهای دیگ استفاده کرد . 

من خودم شخصا یه زمان کوتاهی درگیر اینستا و شبکه های دیگه بودم . بعد دیدم حقیقتا اینستا برای من  جز وقت تلف کردن و اعصاب خوردی چیزی نداره . انگار مجبور بودم صبح به صبح که بیدار میشم خودکار وارد اینستا بشم و لایک کنم و کامنت تبریک و تسلیت بزارم . اصلا هیچ وقت درک نکردم چرا وقتی کسی عزیزش میمیره تا چهلمش پست گریه و زاری میزاره و پایینش پست هایی میزاره که خون به جیگر آدم میشه . خوب که چی !    

من وقتی پدرم فوت شد تا دو هفته حتی نمیدونستم گوشیم کجاست . من توی اینستا دنبال ترحم آدما نمیگشتم بلکه داشتم با پدرم خداحافظی میکردم .

یا مثلا چرا باید از تمام مراسماتمون عکس بگیریم و بکنیم تو چشم بقیه . که آهای آدما بیایین ببینین من چه خوشحالم !

زندگیمون شده همش ریا و تظاهر.

حالا بماند که چه چشم و هم چشم هایی توی اینستا و شبکه های مشابه هست .

راستش به نظر من توی این دوران کسی برنده ست که از این تکنولوژی به بهترین شکل ممکنش استفاده کنه . 

حدود یکساله دارم زبان میخونم و اینقدر سایت های آموزشی بهم کمک کردن که ممنون تکنولوژی هم هستم . این قضیه توی مهاجرت و آشپزی و خیلی چیزهای دیگم صادقه . من خیلی خیلی از نت کمک گرفتم . شاید چون رشته ام نرم افزاره و برنامه نویس هستم باعث شده بدونم چطور باید از نت کمک بگیرم .

نمیدونم چند سالتونه ولی مشخصه سن عقلی پخته ای داری . از آدمای بااراده خوشم میاد . آدمایی که برنامه و هدف گذاری دارن . 

منم مثل شما میخواستم از نی نی سایت برم ولی گاها تجربیات خانوم ها تو بعضی مسائل به دردم میخوره . ولی دیگ تصمیم گرفتم سراغ تاپیکهای بی محتوا نرم . چون کمک هم بخوای بکنی فحش میشنوی . دیروز به یه خانومی که ۱۴ سالگی دوست پسر داشت و طبق معمول ۱۵ سالگی با کلی سختی ازدواج کرده بود گفتم ازدواج در سن پایین مشکلات زیادی داره که ایشونم در جوابم خیلی گستاخانه گفت که تو حتما به بلوغ نرسیدی !

این نسل پرخاشگر حتی فرصت نمیدن بهشون کمک کنی . اونهای میخوان همه چیز رو خودشون تجربه کنن . بهتره بزاریم با جریان زندگی بیان بالا و اینقدر سرشون بخوره به سنگ تا یاد بگیرن .

ببخشید عزیزم خیلی صحبتم طولانی شد . برات آرزوی موفقیت میکنم .  

منم از هم صحبتی با شما لذت بردم