خواهش میکنم . درسته که زمونه عوض شده و موبایل و تبلت و اینترنت و ... جزیی از زندگیمون شده .ولی همه اینا اگر درست استفاده بشن . اگر محدود بشن اتفاقا برای آدم منفعت میاره .
الان با استفاده از یوتویوب میشه کلی آموزش گرفت و از تجربه آدمهای دیگ استفاده کرد .
من خودم شخصا یه زمان کوتاهی درگیر اینستا و شبکه های دیگه بودم . بعد دیدم حقیقتا اینستا برای من جز وقت تلف کردن و اعصاب خوردی چیزی نداره . انگار مجبور بودم صبح به صبح که بیدار میشم خودکار وارد اینستا بشم و لایک کنم و کامنت تبریک و تسلیت بزارم . اصلا هیچ وقت درک نکردم چرا وقتی کسی عزیزش میمیره تا چهلمش پست گریه و زاری میزاره و پایینش پست هایی میزاره که خون به جیگر آدم میشه . خوب که چی !
من وقتی پدرم فوت شد تا دو هفته حتی نمیدونستم گوشیم کجاست . من توی اینستا دنبال ترحم آدما نمیگشتم بلکه داشتم با پدرم خداحافظی میکردم .
یا مثلا چرا باید از تمام مراسماتمون عکس بگیریم و بکنیم تو چشم بقیه . که آهای آدما بیایین ببینین من چه خوشحالم !
زندگیمون شده همش ریا و تظاهر.
حالا بماند که چه چشم و هم چشم هایی توی اینستا و شبکه های مشابه هست .
راستش به نظر من توی این دوران کسی برنده ست که از این تکنولوژی به بهترین شکل ممکنش استفاده کنه .
حدود یکساله دارم زبان میخونم و اینقدر سایت های آموزشی بهم کمک کردن که ممنون تکنولوژی هم هستم . این قضیه توی مهاجرت و آشپزی و خیلی چیزهای دیگم صادقه . من خیلی خیلی از نت کمک گرفتم . شاید چون رشته ام نرم افزاره و برنامه نویس هستم باعث شده بدونم چطور باید از نت کمک بگیرم .
نمیدونم چند سالتونه ولی مشخصه سن عقلی پخته ای داری . از آدمای بااراده خوشم میاد . آدمایی که برنامه و هدف گذاری دارن .
منم مثل شما میخواستم از نی نی سایت برم ولی گاها تجربیات خانوم ها تو بعضی مسائل به دردم میخوره . ولی دیگ تصمیم گرفتم سراغ تاپیکهای بی محتوا نرم . چون کمک هم بخوای بکنی فحش میشنوی . دیروز به یه خانومی که ۱۴ سالگی دوست پسر داشت و طبق معمول ۱۵ سالگی با کلی سختی ازدواج کرده بود گفتم ازدواج در سن پایین مشکلات زیادی داره که ایشونم در جوابم خیلی گستاخانه گفت که تو حتما به بلوغ نرسیدی !
این نسل پرخاشگر حتی فرصت نمیدن بهشون کمک کنی . اونهای میخوان همه چیز رو خودشون تجربه کنن . بهتره بزاریم با جریان زندگی بیان بالا و اینقدر سرشون بخوره به سنگ تا یاد بگیرن .
ببخشید عزیزم خیلی صحبتم طولانی شد . برات آرزوی موفقیت میکنم .