2777
2789
عنوان

رابطه تون با جاری ها خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐چرا اینجوریه بنظرت؟ 

چون اون از روز اول پاشو محکم کوبید حرف خودش رو زد در اثر کوچکترین ناراحتی قهر کرد و به همه خانواده یاد داد که باید مراعات اونو بکنن. سلیطه هم هست و اونا هم سلیطه دوست. ولی من مثل یه خر سواری دادم و همیشه ارزش خودم رو پایین آوردم اگرچه شوهرم هم بی تقصیر نبست

چون اون از روز اول پاشو محکم کوبید حرف خودش رو زد در اثر کوچکترین ناراحتی قهر کرد و به همه خانواده ی ...

آره بعضیا نمی‌دونم مهره مار دارند؟ حرفشون خیلی پیش میره

۸ تا جاری دارم 

با هیچکدوم صمیمی نیستم حتی شمارشونم ندارم😐😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یدونه دارم کاری بهش ندارم درحد سلام علیک

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
اینکه میگید اون سه تا با هم خوبن، و با شما خوب نیستن، ذهن آدم جای دیگه میره.  رفتار شما با ...

نه عزیزم .تنها وضعیت شغلی همسرانمون فرق داره .اون سه تا از نظر شغلی همه آزاد هستند.آخه از اول من رابطه ام خوب بود ولی احساس کردم حس حسادت دارند نمی دونم خدا عالمه

چون اون از روز اول پاشو محکم کوبید حرف خودش رو زد در اثر کوچکترین ناراحتی قهر کرد و به همه خانواده ی ...

خیلی برام عجیبه چجور اینجور ادمارو دوست دارن منم یکیشو دارم البته که اوایل خبر میرسید که گفتن من بدم من حسودم وفلان ولی من چیزی نگفتم و توروشون وانستادم الان بعداز ۲سال خودشون دارن میگن که فلانی اینجور واونجور البته که پشت سرش جلو روش انقد دولا راست میشن که حد نداره

😂

تازه ۸ ساله عروسی کردم 😉

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خیلی برام عجیبه چجور اینجور ادمارو دوست دارن منم یکیشو دارم البته که اوایل خبر میرسید که گفتن من بدم ...

آره. من به چشم خودم دیدم یه بار بچه خواهرشوهرم اومده بود که بره خونه جاری با بچه اش بازی کنه اون در رو بست و رفت و مادرشوهذم حتی جرات نکرد در خونه شو بزنه؛ با این وجود هروقت خونه من میان خونه اون هم باید برن که ناراحت نشه اما بارها خونه اون رفتن و خونه من حتی یه زنگ هم نزدن الان که به خاطر کرونا نمیتونن بیان

آره. من به چشم خودم دیدم یه بار بچه خواهرشوهرم اومده بود که بره خونه جاری با بچه اش بازی کنه اون در ...

درسته من مادرشوهرم جلو خودم اشکش دراومد گف ما از ابرومون میترسیم که چیزی نمیگیم جاری من دست بزن هم داره بارها شوهرشو کتک زده با اینکه تو عقدن هنوز