2777
2789
عنوان

رابطه تون با جاری ها خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست

منم از دست جاریم خیلی حرص میخورم. من و جاریم همراه هم وارد عروس خانواده شوهرم شدیم اون از اول حرف حرف خودش بود و سلیطه منم از اول حرف گوش کن و مظلوم. حالا فقط هوای اونو دارن و من شدم آدم بد. چقدر اشتباه کردم

من دوتا دارم یکی حسود یکی خبرچین ودروغگو وفضول سه ساله ریخت هیچ کدومشون وندیدم خداروشکر دومی روببینم مثل سگ زیر دستم باید جون بده کثافت ببخشین اعصابم خراب شدیه لحظه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم عروس اخری هستم اختلاف سنیم باهاشون زیاده ینی من همسن بچه اوناهستم

ولی رابطه خوبی داریم باهم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

منو جاریم درحد سلام علیک و چطوری دابطه داریم تو ی کوچه زندگی میکنیم هم من هم جاریم هم مادرشوهرم ولی ...

منو جاریم هم تو یه ساختمون هستیم و رابطه مون در همین حده. مادرشوهر هم قرار بیاد همین ساختمون ولی اینکه مادرشوهر همیشه هوای اونو داره منو بهم می ریزه

من دوتا دارم یکی حسود یکی خبرچین ودروغگو وفضول سه ساله ریخت هیچ کدومشون وندیدم خداروشکر دومی روببینم ...

نه بی خیالش باش.شرمنده با این پست ناراحتت کردم⁦☺️⁩

منو جاریم هم تو یه ساختمون هستیم و رابطه مون در همین حده. مادرشوهر هم قرار بیاد همین ساختمون ولی این ...

مادشوهرمنم بیشتر هوای اونو داره کلا همگی جونشون میره واس اون.ولی با منم بد نیستن

منو جاریم هم تو یه ساختمون هستیم و رابطه مون در همین حده. مادرشوهر هم قرار بیاد همین ساختمون ولی این ...

مادر شوهر من یه ویژگی خوب داره کلا وقتی عروسا میرن خونش خودش را میزنه به کری .همه فکر میکنن گوشش نمیشنوه این هست که زیاد تعریف تمجید کسی نمیکنه

از قدیم گفتن ژیان ماشین نمیشه ، باجناق و جاری فامیل 

😅😅😅

من که میگم دوری و دوستی ، حرمت ها باید حفظ بشه

جاری اگر بد باشه دلش برای زندگی آدم نمیسوزه باز خواهرشوهر و مادرشوهر یک جا کوتاه میان که زندگی برادر یا پسرشون خراب نشه 

من شکر خدا دور هستم ازشون و رابطه ها خوبه 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
نه بی خیالش باش.شرمنده با این پست ناراحتت کردم⁦☺️⁩

جاریت شرمنده باشه خواهر 😁😁مرده شورشون وببرن که اسم گندشونم حالمونو خراب میکنه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//