2777
2789
عنوان

رابطه تون با جاری ها خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست

منم فعلا یه جاری دارم فامیل پدرشوهرمه

بسیار دروغگوعه یه حرفایی رو به اسم به بقیه میگفت بعد چند وقت به گوشم میرسید

اوایل زیاد توجه نمیکردم بهش بعد دیدم نه نمیشه بابا یه بار سر یه موضوعی پرشو چیدم الان جیکش درنمیاد فعلا

البته خواهرشوهرام میگن ما میشناسیمش

سالهاست با دروغاش کنار اومدیم الان دیگه عادی شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته من مادرشوهرم جلو خودم اشکش دراومد گف ما از ابرومون میترسیم که چیزی نمیگیم جاری من دست بزن هم د ...

ولی لیاقتشون همینه. خانواده شوهر من و خود شوهر من سلیطه دوست هستن به اینجور آدما بیشتر احترام میذارن. شوهر من تو خونه من میگه بلند نخند بلند حرف نزن که صداتو جاریت نشنوه در صورتی که صدای اونا خیلی وقتا تو خونه ما میاد

منم فعلا یه جاری دارم فامیل پدرشوهرمه بسیار دروغگوعه یه حرفایی رو به اسم به بقیه میگفت بعد چند وقت ...

آره واقعا همه جایی هست.انگار تو خونه ننه باباشون جرأت حرف زدن نداشتن به یکباره زبون باز میکنم😅