2777
2789

حالم خیلی بده افسردم یه زن بابا جادوگر به تمام معنا دارم همش دعا همش طلسم شدیم سیندرلا بابام فوت شده نمیدونم‌چیکار کنم حالم بده اصلا به سیم اخر زدم ادم‌نمیدونه چیکار کنه جووونیم داره میره نمیدونم چطور معامله کنم با دنیا 😪😭

با خدا معامله کن عزیزم‌

و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شی قدرا 

و هر کس تقوا پیشه کند خداوند برایش گشایشی قرار می دهد و از جایی که گمان نمیبرد روزی می دهد و هر کس به خداوند توکل کند خدا برایش کافی است فرمان خداوند برای همه ی کارها نافذ است و خداوند برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعای بخت گشایی تا ۴۰ روز بختت رو باز میکنه

حالا ممکنه ازدواج کنی ممکنه نه

اگه تا ۴۰ روز جور نشد باید تمدید کنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
دعای بخت گشایی تا ۴۰ روز بختت رو باز میکنه حالا ممکنه ازدواج کنی ممکنه نه اگه تا ۴۰ روز جور نشد با ...

الان سه ماه شده قبلا هم‌صد بار گرفتم نمیدونم چ‌جور دعای سنگینی برام زدن 

یعنی شما بخت و توی ازدواج می بینید؟ یعنی تا وقتی ازدواج نکردید بختتون بستس؟ چرا پسرا بختشون و توی ...

ببین وقتی نمیخوام‌میشه وقتی میخوام نمیشه اصلا یه جای کار میلنگه مشخصه سحر شدم