2777
2789

من زیاد با خانواده شوهرم مشکلی ندارم

فقط خواهرکوچیکش یکم ازم فاصله میگیره و در واقع کم محلی میکنه ولی خب یه نارضایتی هایی دارم ازشون ولی طوری نیست که خیلی جدی باشه که به شوهرم گله کنم

فقط مشکلم اینجاس خیلی سخت جلو خودمو میگیرم که بروز ندم به شوهرم

یا به کم و کاستی های خانواده شوهرم که فکر میکنم حرصم که میگیره از شوهرم سرد میشم!با اینکه خیلی مرد خوبیه از هر لحاظ خودش عالیه.

میخوام بدونم شما چجوری مدیریت میکنید چجوری وقتی از خانواده شوهرتون ناراحت میشید یا کم و کسری واستون میذارن از شوهرتون سرد نمیشید.

من تازه عقد کردم بیایید کمک کنید بهم از همین الان درست رفتار کنم.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یعنی رک و راست محل سگ بهشون ندی تامام

چه خشن😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ریختموتو خودم هی !اخرترکیدم ۵ ساله قهرم

الهی خیلی اذیتت کردن؟

چرا به همسرتون نمیگین شاید ایشون بتونن موضوع رو حل کنن من که از دستشون نمیدونم کجا فرار کنم ولی همسر ...

اخه هنوز خیلی شدید نیست و اینکه خب خانواده منم کم و کاستی هایی دارن ولی همسرم هیچوقت تا حالا گله ای نکرده راستش نمیخوام رومون تو روی هم باز بشه و میخوام تا موقعی که ضروری نشده بازگو نکنم

ولی از یه طرفم میگم که بهشون فکر میکنم حس میکنم سرد میشم از همسرم