2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست
نمیدونم چطور باید مخفیش منم متاسفانه شوهرم تو این چیزا ازم سره.

یه برنامه دیگه هم هست اسمش مراقبت والدینه که در اصل برای اینه پدر و مادر ببینن بچه وارد چه سایت هایی و چیکار میکنه با کی چت میکنه ...شاید اون جواب بده چون فقط رو گوشی توئه و شوهرت نمیتونه ببینتش

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
چند دقیقه پیش هم اصرار میکرد حالا که دخترمون ساکته دوباره بریم خونشون؟منم گفتم نه.یه مدت مدام میگفت ...

منم باشم شک میکنم مرد درحالت عادی به خیانت فک میکنه چه برسه عملیش کنی و بره زیرزبونش

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نمیخوام بیشتر از این شک به دلت بندازم اما خیلی برام عجیب بود که چطور شوهر شما رمز گوشی اون ...

شوهرمن خیلی زبون بازه ومطمئنم اگه چیزی میگفتم یجوری دردهنم می بست و خیلی با احتیاط به رابطش ادامه میداد من چیزی نگفتم تا مدرک دستم بیاد از ریشه قطعش کنم دیگه....شوهرشم اون لحظه اونجا نبود...وای نمیدونید چقدر بد بود خیلی شوهرم دورو برش می پلکید 

دخترم همه ی زندگیمه 
عزیزم منو گوشی شوهرت رو باز کن یه گزینه هست که مثل تنظیمات و اینا بزنی میاد گزینه پنهان کردن و برنام ...

شاید باورت نشه پلی واتساپ و برنامه هاش همونجاست دقیقا که تو گفتی

دخترم همه ی زندگیمه 
شوهرمن خیلی زبون بازه ومطمئنم اگه چیزی میگفتم یجوری دردهنم می بست و خیلی با احتیاط به رابطش ادامه می ...

خیلی احساس بدیه حتی ممکنه اون خانم تو این فازا نباشه و فقط شوهر شما بهش علاقه داشته باشه ‌ اما بازم ناراحت کننده س😔 هرچند وقتی شوهرتون می‌گفته زن بدیه باهاش نگرد و الان صمیمی شدن یکم عجیبه 

خیلی احساس بدیه حتی ممکنه اون خانم تو این فازا نباشه و فقط شوهر شما بهش علاقه داشته باشه ‌ اما بازم ...

اره یه‌مدت نذاشت برم و بیام خونش الان داره پر میزنه به سمت خونشون همش از روزی که اومده میگه بریم اونجا

دخترم همه ی زندگیمه 

ولی اگه چیزی باشه مدارکتو بیشتر کن ببر نشون پسر عمش بده خون بپا کنین مرده رو انقد تحریکش کن هردوشونو جمع کنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است