2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست
اسم‌شو بلدی؟؟

آره عزیزم اسمش notosave هست تو گوگل پلی هستش نصبش کن اعلان های برنامه های واتساپ و تلگرامش باز کن اگه چیزی باشه سیو میکنه همه رو... واسه اینکه شوهرت برنامه نبینه میتونی مخفیش کنی

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
عزیزم‌شوهرم‌فردا میره از این شهر محل کارش به شهر دیگس

خوب صبر کن گلم تا برگرده .هیچی نگو تا مطمن نشدی .اگه الان حرف بزنی بدهکار هم میشی .وقتی یه ماه دیگه برگشت تعقیبش کن . حالا که نیست گاهی هم نگاه کن ببین مگه هر دو با هم انلاین میشن مخصوصا شبا دیر وقت .بالاخره باید به یه نتیجه ای برسی.

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی فهمید پسر عمه ش نیست چرا اصرا.ر که بازم برن خونشون

خوب اونجوری باید تورو میپیچوند، خودش میرفت بعد مثلا بهونه میورد که دخترم گریه میکرده، من اومدم تا فلانی برگرده و.. 

یه وقت برنامه رو تو گوشیش ببینه لو میری ها

اره‌مخصوصا شوهرمن که ادم‌زرنگیه...قبلا هم از طریق پیام دادناش مچش گرفتم فکرش نمیکرد من رمزش بلد باشم الان داره‌ محتاطانه رفتار میکنه که بو‌نبرم ولی خیلی بوداره قضیه اشون

دخترم همه ی زندگیمه 

فقط میدونم حس زنا دروغ نمیگه بهشون زیرنظرش بگیر البته اگه شرایط جدایی داری وگرنه ولش کن خودتو عذاب نده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آره عزیزم اسمش notosave هست تو گوگل پلی هستش نصبش کن اعلان های برنامه های واتساپ و تلگرامش باز کن اگ ...

نمیدونم چطور باید مخفیش منم متاسفانه شوهرم تو این چیزا ازم سره.

دخترم همه ی زندگیمه 

عزیزم من نمیخوام بیشتر از این شک به دلت بندازم اما خیلی برام عجیب بود که چطور شوهر شما رمز گوشی اون خانم رو بلد بوده؟؟ من رمز گوشی خواهرم رو هم بلد نیستم با اینکه بیست و چهاری پیش همیم. نه که ازم قایم کنه ها بهم میگه باز میکنم اما اصلا یادم نمی‌مونه 😶 حالا شوهر شما مگه چقدر با ایشون در ارتباط بوده که رمز گوشیش رو بلده؟ شما همونجا که شوهر اون خانم هم حضور داشته باید میگفتی ببخشید شما رمز گوشی خانم رو از کجا بلدی؟؟😏😏

نمیدونم چطور باید مخفیش منم متاسفانه شوهرم تو این چیزا ازم سره.

عزیزم منو گوشی شوهرت رو باز کن یه گزینه هست که مثل تنظیمات و اینا بزنی میاد گزینه پنهان کردن و برنامه مورد نظر رو انتخاب میکنید پنهان می‌کنی البته ممکنه همچین گزینه ای نداشته باشه برا من نداره اما گوشی قبلیم داشت