ببخشید یکم طولانیهولی توروخدا بخونید و کمکم کنید بعد از اینکه من و خانواده پسرعمه شوهرم رفتیم دیدن شوهرم و اونجا شوهرم و زن پسرعمه اش خیلی مشکوک بودن...مثلا شوهرم یهویی جلو من رمز گوشی زنه رو زد درصورتیکه اون رمزشو نگفته بود بهمون...یبارم منو الکی دک کردن وقتی رفتم برگشتم احساس کردمشوهرم یهچیزایی داره بهش میگه...گذشت تا اینکه دوروز پیش شوهرم اومد مرخصی..از همون روز که اومده مدام اصرار میکرد بریم خونه ی پسرعمم اینا منم بهونه میاوردم تا اینکه گوشی منو برداشت بجا من به زن پسرعمه اش پیام داده بود که امروز میریم پیشش ماهم وقت نشد صبح بریم عصر هم همینطور بعد دم غروب بلند شد حسابی تیپزد همون لباسی که براش خریده بودم و میگفتم همیشه بپوش ونمیپوشید رو پوشید و اصرار کرد بریمزشته بابا گفتم نه من نمیام..گفت باشه حداقل بریم خونه خواهرم چون توهمون محله است منم قبول مردم اونجا اصرارکه حالا تا اینجا اومدیم بیا خونه اینا بریم
آره عزیزم اسمش notosave هست تو گوگل پلی هستش نصبش کن اعلان های برنامه های واتساپ و تلگرامش باز کن اگه چیزی باشه سیو میکنه همه رو... واسه اینکه شوهرت برنامه نبینه میتونی مخفیش کنی
𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐• هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
عزیزمشوهرمفردا میره از این شهر محل کارش به شهر دیگس
خوب صبر کن گلم تا برگرده .هیچی نگو تا مطمن نشدی .اگه الان حرف بزنی بدهکار هم میشی .وقتی یه ماه دیگه برگشت تعقیبش کن . حالا که نیست گاهی هم نگاه کن ببین مگه هر دو با هم انلاین میشن مخصوصا شبا دیر وقت .بالاخره باید به یه نتیجه ای برسی.
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ارهمخصوصا شوهرمن که ادمزرنگیه...قبلا هم از طریق پیام دادناش مچش گرفتم فکرش نمیکرد من رمزش بلد باشم الان داره محتاطانه رفتار میکنه که بونبرم ولی خیلی بوداره قضیه اشون
فقط میدونم حس زنا دروغ نمیگه بهشون زیرنظرش بگیر البته اگه شرایط جدایی داری وگرنه ولش کن خودتو عذاب نده
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عزیزم من نمیخوام بیشتر از این شک به دلت بندازم اما خیلی برام عجیب بود که چطور شوهر شما رمز گوشی اون خانم رو بلد بوده؟؟ من رمز گوشی خواهرم رو هم بلد نیستم با اینکه بیست و چهاری پیش همیم. نه که ازم قایم کنه ها بهم میگه باز میکنم اما اصلا یادم نمیمونه 😶 حالا شوهر شما مگه چقدر با ایشون در ارتباط بوده که رمز گوشیش رو بلده؟ شما همونجا که شوهر اون خانم هم حضور داشته باید میگفتی ببخشید شما رمز گوشی خانم رو از کجا بلدی؟؟😏😏
نمیدونم چطور باید مخفیش منم متاسفانه شوهرم تو این چیزا ازم سره.
عزیزم منو گوشی شوهرت رو باز کن یه گزینه هست که مثل تنظیمات و اینا بزنی میاد گزینه پنهان کردن و برنامه مورد نظر رو انتخاب میکنید پنهان میکنی البته ممکنه همچین گزینه ای نداشته باشه برا من نداره اما گوشی قبلیم داشت