یه شبایی تو زندگی هست که وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست... "کاش دنیا مهربان تر بودی "
من دائم گرممه حتی تو زمستون شوفاژم خاموشه کف دستم داغه چیزای گرم میخورم جوش میزنه روی صورتم و کمرم ...
خوش به حالت
من بخدا الان بخاری باهام نیم متر فاصله داره ولی دست و پام یخه
طبعم انقد سرده که خداشاهده خیار یا عدس بخورم پادرد میگیرم
زود زود هم سرما میخورم
شب هم که نگم برات سه تا پتو میندازم روم الانا
بازم یخم
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
هیچ ربطی نداره من ذاتا عاشق شیرینجاتم همیشه خرما جای قند میخورم عسل ارده ..ولی بچه ام دختر شد یه خانمی بود برا بچه آخرش بقدری شیرین و خرما خورد که بدنش و دهنش زخم شد بازم دختر شد بچه چهارمش .. عوضش تمام نوهاش پسرشدن هر دخترش دوتا پسر اوردن 😄
بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
ببین اولا ک تعیین جنسیت درصدر بالاییش ب مرده.بالای هشتاد درصد.پس تغذیه همسرت مهمتره.اما حالا کارایی ک متداوله میتونی انجام بدی.لبنیات رو بزارین کنار.شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن.گرمی بخور...و اقدامتو از چهارده روز مونده ب پریودت شروع کن ی شب درمیون.موقع رابطه اسیدی ک باشه احتمال پسر بالا میره.مثلا میگن قبلش با اب و جوش شیرین شستوشو بده خودشو زن.یا ارضا بشه زن تو رابطه.کلا هرچی تعداد اسپرم بره بالا احتمال پسردار شدن بیشتره.ی دعایی هم هست تو مفاتیح برای پسردار شدن.ولی در کل من ب هیچکدوم خیییلییی اعتقاد ندارم.اما ب هرحال کارایی ک میدونم رو گفتم