2777
2789
عنوان

خانمهای گرم مزاج بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 40045 بازدید | 49 پست
اخه دختر دارم میخوام واسه بارداری اقدام کنم دوس دارم بچه بعدیم پسر باشه گفتن گرمی بخور یک ماهه مرتب ...

چ ربطی ب‌گرمی بدن داره.من همیشه خدا سردمه‌.ینی از من سرمایی تر فککنم نیس.دستو پاهام همیشه سرده‌ولی مزاجم گرمه

ندانم گرا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرم ترها  هیکلی ان عصلانی

گرم خشک ها لاغر عصبی زود عصبانی زود خاموش فعال

البته لاغرهای استخوانی سردو خشک هستن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
اخه دختر دارم میخوام واسه بارداری اقدام کنم دوس دارم بچه بعدیم پسر باشه گفتن گرمی بخور یک ماهه مرتب ...

تعیین جنسیت ک با خانوم نیست  

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.

خودتو شوهرت زیاد گرمی بخورید لبنیات نخور صبحانه ارده شیره بخور.چایی نبات بخور.خورش سبزی خورش قیمه و فسنجون و ابگوشت زیاد بزار تو برنامه غذایی تون تا سه ماه این رژیم و رعایت کن

اکثرا رنگ پوستشون سبزه اس گرمی جات بهشون نمیسازه میل جنسی بالایی دارن همش تمایل دارن چیزهای سرد ب ...

نه رنگ پوست های سبزه اگه لاغر استموانی باشن سردوخشک یعنی سوداین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
نه رنگ پوست های سبزه اگه لاغر استموانی باشن سردوخشک یعنی سوداین

گفتم اکثرا خانوم

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.