2777
2789

قصد دارم عمل بینی انجام بدم و کامپوزیت دندان انجام بدم و کراتینه مو 

حالا کدومش و بزارم توی اولویت 

دندونام خوش فرم و مرتبن فقط رنگشون سفید نیست شیری مانندِرنگش

موهامم زیاد خشک و شکننده نیس 

بینیم هم نه زشته نه زیبا یعنی حد وسطه 

هرسه مورد زیاد ضروری نیست 

حالا شما بگین کدومو انجام بدم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندان مو.بجای بینی یه کار دیگه کن.پولشو ی جا دیگه واسه خودت خرج کن

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

خوش بحالت..چقد میشه همه اینا؟شوهرت میده؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دندان مو.بجای بینی یه کار دیگه کن.پولشو ی جا دیگه واسه خودت خرج کن

چرا ؟

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
خوش بحالت..چقد میشه همه اینا؟شوهرت ؟

قربونت دلت اینارو که باهم نمیخوام انجام بدم کم کم بعد زایمان انجام میدم 

آره شوهرم بنده خدا هرچی داره و نداره میده به من 🙏🙏🙏😍😍

قربونت دلت اینارو که باهم نمیخوام انجام بدم کم کم بعد زایمان انجام میدم  آره شوهرم بنده خدا هر ...

چه خوب عزیزم😍برا خانم مهربونی مث تو بایدم هرچی داره بده🌹

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چرا ؟

اخه میگی فرم بینیت خوبه.واسه چی میخوای عمل کنی.بجاش ی کار دیگه کن.طلا بخر واسه خودت.لباس.پس انداز کن

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
چه خوب عزیزم😍برا خانم مهربونی مث تو بایدم هرچی داره بده🌹

فدای تو مهرباااااان جااان😘❤😍

اخه میگی فرم بینیت خوبه.واسه چی میخوای عمل کنی.بجاش ی کار دیگه کن.طلا بخر واسه خودت.لباس.پس انداز کن

⚘😊😍