2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 96 پست

بزرگترین خیانتو و بدیو شما میکنید ب مادرت 

باید بدونه ک داره با کی زندگی میکنه....

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نمیشه فقط میشینه گریه میکنه 

نمدونم.خداییش از مشاور کمک بگیر

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

😯خاستگارات میدونن مامانت نمیدونه ؟ اونا از کجا میفهمن 

یه جوری به بابات بفهمون‌که داره اشتباه میکنه جوری که درست باشه نه بی احرامی بشه نه دعوا و این چیزا

مثل ساحل ارام باش 🙃 تا بقیه مثلدریا  بی قرارت باشن 
لطفا اول به حرفام گوش کنین بعد قضاوت کنین مامان من جدا نمیشه  و فقط میشه یه گوشه و غصه می خور ...

عزیزم منم مشکل تورو داشتم وبه مامانم نگفتم 

تا اینکه ۷ روز پیش بر اثر تومور مغزی فوت کرد

منم هنوز تو دلمه ک ای کااااش به مامانم گفته بودم 

ای کاااااااش😭

دل شکستن، پیگرد الهی دارد....
بهتره خودت رو تو دعوای اونها نندازی..‌ خودشون مسائلشون رو حل میکنن

من نمیخوام بندازم

ولی همیشه شکایت همو به من میکنن 

منم خودم زندگي دارم 

آرزو دارم

دلم نمیخواد دخالت کنم ولی نمیتونم محلشون نزارم که

ا

همه میگن اگه تا حالا تونستن زندگی کنن به خاطر من بوده

عزیزم منم مشکل تورو داشتم وبه مامانم نگفتم  تا اینکه ۷ روز پیش بر اثر تومور مغزی فوت کرد منم ...

مامانت فوت کرد ؟ 😯 تسلیت میگم گلم هرجی خاک اونه باقیه عمر تو باشه نور به قبرش بباره ایشالله

من نمیخوام بندازم ولی همیشه شکایت همو به من میکنن  منم خودم زندگي دارم  آرزو دارم د ...

به هر دوشوون بگو ...

منو با مسائلتون قاطی نکنید...من هر دوی شما رو به یک اندازه دوست دارم

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
😯خاستگارات میدونن مامانت نمیدونه ؟ اونا از کجا میفهمن  یه جوری به بابات بفهمون‌که داره اشتباه ...

اونا هم پشت تلفن شنیدن😊داستانش طولانیه و میترسم اگه بگم بشناسنم

اگه به بابام بگمم قبول نمیکنه 

اونا هم پشت تلفن شنیدن😊داستانش طولانیه و میترسم اگه بگم بشناسنم اگه به بابام بگمم قبول نمیکنه  ...

بهت درخواست دوست دادم قبول کن لطفا 😊