2777
2789
عنوان

دکتر خدیوی برا عمل بینی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 49550 بازدید | 125 پست
سلام خانمی شما پیش دکتروکیلی رفتید راضی هستین تو رو خدا جواب بده

نه هنوز میخوام وقت بگیرم پست اینستاشو دیدم خیلی کاراش عالی بود نسبت بقیه ام قیمتش بهتر بود هشتو نیم میگیره ولی وقت مشاوره اش تا اسفند پره یا میرم پیش وکیلی یا ناصری صدر

خدیوی 12 ت میگیره عزیز، ولی به نظرم دکتر ناصری بهتره، من نمونه کار خدیوی رو هم توی مطبش دیدم 

اره من تو پیج اینستا کاراشو دیدم خوشم نیومد اصلا تو سلیقم نبود کارش ...ولی وکیلی و ناصری صدر و کیامرز میلانیو دوس داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدیوی بهتر هستن احتمالا، بینی گوشتی رو ولی عمل نمیکنه  من از نتیجه عمل دکتر ناصری صدر خیلی راض ...

اره ناصری صدر بینی گوشتیو عالی عمل میکنه نسبت بقیه دکترا که تو پیجشون دیدم کاراشونو

اخه من بینیم استخونیه

خب استخونی رو هم قشنگ در میاره وقتی بینی گوشتی که عملش سختتره رو عالی انجام میده استخونیو که باید عالیتر در بیاره...برو تو پیجش کاراشو ببین من عاشق فرم بینیاشم خیلی قشنگ عمل میکنه

سلام‌خانمی من دماغم استخونیه برم پیش ناصری پشیمون نمیشم

نه عزیزم چرا پشیمون بشید، بینی استخوانی نتیجه ش خیلی خوب میشه اتفاقا. 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.