2777
2789

الان این آزمون 7 فروردین جمع بندی کل پایست یا میشه مثلا فقط دهم یا فقط یازدهم رو زد سر جلسه 

بعد آزمون 28 فروردین و 11 اردیبهشت چرا انقدر سمه تو بخش پایه اومده مبحثی گذاشته پایه اخه ب درد نمیخوره اونطوری مثلا نوشته زیست گیاهی کلا و زیست جانوری اون قسمت دوره همایشی رو میگم😐🚶🏻‍♀️

من ترجیح میدم اونارو شرکت نکنم فوق العاده چرتن 

نیمسال دوم دوازدهمم تو پیشروی سریع میشه جمعش کرد 

بعد ی چیزی اینجا همه میگن مشاور داشته باش نظر شما چیه خودم میگم نباشه بهتره چون 6،7 تا گرفتم ب درد نخوردن واقعا خسته شدم موندم چ کنم 🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور داشتن کاملا بستگی به روحیه خودت داره، یه نفر با مشاور میتونه، یه نفر هم با مشاور اصلا نمیتونه کنار بیاد، و شما هم که داری میگی 5/6 تا امتحان کردی، پس یعنی شما جزو دسته دوم هستی عزیزم 

خودت برا خودت برنامه بنویس طبق برنامه راهبردی، یه برگه بذار جلوت و مبحث هایی که دو هفته بعد توو امتحان قلم هست رو بنویس، بعد تقسیم بندی کن که هر روز چه مقدار بخونی تا روز قبل آزمون همشو خونده باشی 

اکثر مشاورا هم همینجور برنامه میدن 

تست هم زیاد بذار توو برنامت 

مشاور داشتن کاملا بستگی به روحیه خودت داره، یه نفر با مشاور میتونه، یه نفر هم با مشاور اصلا نمیتونه ...

من میخوام تا 26 دی ک اولین آزمون جمع بندی هس خودم بخونم ب مباحث اون برسم و اونو شرکت کنم بعد نیم سال دوم با قلمچی برم دو هفته یکبار الان نگران مباحث قبلم برا همین نمیتونم 2 هفته ی بار برم جلو

من میخوام تا 26 دی ک اولین آزمون جمع بندی هس خودم بخونم ب مباحث اون برسم و اونو شرکت کنم بعد نیم سال ...

نه اصلا اینکارو نکن عزیزم 

من پارسال کنکور دادم ،تجربمو بهت میگم 

چیزی که بیشتر از صدتا حفظ کردن و خوندن مهمه، آزمون دادنه، حتی بهترین راه اینه که قبل هر آزمون قلم چی، آزمون های سال قبل هم بزنی 

اصلا نیم سال اول رو اینکارو نکن، از همین الان باید دستت تند بشه توی تست زنی، تو اگه بری سر جلسه کنکور حتی اگه همه کتابارو خونده که نه خورده هم باشی، بازم نیاز به سرعت داری، نیم سال دوم تازه بخوای دستتو عادت بدی به آزمون دادن به اون تسلطی که اگه الان شروع کنی میرسی، به اون تسلط نمیرسی 

نه اصلا اینکارو نکن عزیزم من پارسال کنکور دادم ،تجربمو بهت میگم چیزی که بیشتر از صدتا حفظ کردن و خون ...

خب تست زماندار هم میزنم این وسط فقط این نیس ک 

بعد پایان هر فصل آزمون میزنم مباحثم ک یکم جلو بردم و ب بودجه بندی اولین آزمون قلمچی رسیدم اونم دانلود میکنم میزنم باز 

خب تست زماندار هم میزنم این وسط فقط این نیس ک بعد پایان هر فصل آزمون میزنم مباحثم ک یکم جلو بردم و ب ...

این خوبه ولی به شرطی که عملی کنی، منم خودم پارسال با همین روش میخواستم پیش برم اما آخرش نشد همه مبحث هارو آزمون بزنم، اگه متعهد بشی به این روشی که داری، میتونی 

این خوبه ولی به شرطی که عملی کنی، منم خودم پارسال با همین روش میخواستم پیش برم اما آخرش نشد همه مبحث ...

تو تاپیک قبلی فک کنم گفتم اگ میشه ی نگاه بنداز 

حقیقتش مشاورا اصلا برنامه خوبی نمیدن 

خیلی مزخرف برنامه هاشون دیدم ک میگم 

مثلا حس میکنم خودم بهتر میدونم چی کار کنم چجوری برم جلو من سال سوممه پارسالم کلا مشاور داشتم کمکم کرد راه افتادم ولی ن اونجوری ک نتیجه آنچنانی بگیرم بنظرم ای کاش هیچوقت مشاور نمیگرفتم 🥴

ولی باز اینجا میان میگن ن نگیری بدبخت میشی خداا😭

تو تاپیک قبلی فک کنم گفتم اگ میشه ی نگاه بنداز حقیقتش مشاورا اصلا برنامه خوبی نمیدن خیلی مزخرف برنام ...

من خودمم برنامه هایی که مینویسم خیلی خیلی بهتر از مشاوره، خودم سال یازدهم رتبه و نمراتم توو استان جزو نفرات اول بود، همه گفتن برو مشاور بگیر، خیلی خوبه و فلان،،، تازه رفتم با یکی از بهترین مشاور های شهرمون، برنامه داد، یه برنامه خیلی معمولی، خلاصه یکاری کرد اصن از اون مسیر خودم خارج شدم و معتقدم برنامه های خودم صدبرابر بهتر از همه مشاوراست، چون هیچ مشاوری از توانایی های تو خبر نداره که، ولی خودت خودتو بیش از هرکسی میشناسی، مشاور برا کسی هست که نتونه خودش برنامه ریزی کنه 

و کلا دانش آموزا تحت تاثیر جو و حرفا قرار میگیرن دیگه! میبینن اگه همه میگن مشاور لازمه پس بدون مشاور اصلا نمیشه درس خوند و... 

من خودمم برنامه هایی که مینویسم خیلی خیلی بهتر از مشاوره، خودم سال یازدهم رتبه و نمراتم توو استان جز ...

همین دیگ حرف دل منو زدی 

من پارسال هدفم این بود بشینم کلا فیلم آموزشی ببینم امسال بیام تست بزنم چون صفر بودم مشاور پارسال خراب کرد گف ن بیا تست بزن درسنامه بخون فلان کن خب منم اون کارو کردم و مطالب رو خوب یاد نگرفتم و نتیجم افتتاح شد هرچند تا اواسط سال راه خودمو رفتم 

ای کاش پارسال همین راهو ادامه میدادم درسارو خوب یاد میگرفتم و امسال با تست همه چی جمع میشد 

هرکس خودشو بیشتر از دیگران میشناسه