2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجانمیشه بفهمین مزاجتون چیه توگوگل خیلی خوب توضیح داده فقط هم 4نوع مزاج داریم(بلغم.دم.صفرا.سودا)هر ...

مزاج‌ها نه‌گانه هستن. این چهارتایی که شما نام بردین در طب سنتی بهش میگن خلط. خلط و مزاج فرق میکنن با هم. گوگل هم مطالب دم دستی و ... زیاد داره. اگر کسی واقعاً میخواد بدونه مزاجش چیه، بهتره به متخصص طب سنتی مراجعه کنه تا بدونه چه نوع غذاهایی به مزاجش سازگاره و اونها رو مصرف کنه. همینطور سبک زندگی از جمله آب و هوا، خواب و بیداری، ورزش و سکون و ... در اصلاح سوء مزاج بسیار مؤثر هستن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ینی چطوری؟

مثلا مزاج پایت صفراوی هست ولی غلبه بلغم داری 

ولی عزیزمبهتر ب دکتر طب سنتی مراجعه کنی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗