2777
2789
بعد خوردن چیزای سرد .کرخت ببحال میشی؟

چیزای سردمنظورت طبع سرده؟یاخنک؟من طبع غذاهارونمیدونم میشه یه چندتامثال بیاری؟

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
موهام لخت زودجوشم شدیدددد هرچی میخورم لاغرم استخون بندی ریز طبع غذاهارونمیدونم همه چی دوس دارم ب ...

ینی بیشتر ب گرمیجات مثل خرما عسل علاقمندی 

یا لواشک ماست کاهو اینا 

گرمایی یا سرمایی

شکم داری؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای سردمنظورت طبع سرده؟یاخنک؟من طبع غذاهارونمیدونم میشه یه چندتامثال بیاری؟

مثلا گوجه .خیار .پنیر اینا طبع سردی دارن.منجر ب سرد شدن معده و چاقی شکم میشه.اگ کسی ک طبع سرد داشته باشه واسش خ ب نیس

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
من شاید بتونم بگم  موهات لخت یا خشک  زود حوشی؟  ازینایی ک هرچیمیخوری چاق نمیشی ؟ ...

ممنون میشم برای منو بگی دوستم 

موهام لخت 

زودجوشم 

نه(هرچی بخورم سریع چاق میشم) 

استخون بندیم متوسطه (با قد 167 و وزن 64 ودور مچ 16 که تو یه سایتی زدم گفت متوسط به حساب میام) 

به غذاهای گرم بیشتر علاقه دارم 

روی زبونم پرزهای سفید دارم

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
ینی بیشتر ب گرمیجات مثل خرما عسل علاقمندی  یا لواشک ماست کاهو اینا  گرمایی یا سرمایی شک ...

شکم ندارم 

هم گرمی میخورم هم سردی فرقی ندارن فقط ازترش بدم میادخیلی

اینجانمیشه بفهمین مزاجتون چیه توگوگل خیلی خوب توضیح داده فقط هم 4نوع مزاج داریم(بلغم.دم.صفرا.سودا)هرکدوم ازایناروسرچ کنین بخونین ببینین دومشونین وچ غذاهایی مناسب طبع شماست

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
ممنون میشم برای منو بگی دوستم  موهام لخت  زودجوشم  نه(هرچی بخورم سریع چاق میشم)&nb ...

بلغم ب احتمال زیاد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
من شاید بتونم بگم  موهات لخت یا خشک  زود حوشی؟  ازینایی ک هرچیمیخوری چاق نمیشی ؟ ...

میشه منم بگی؟ موهام لخت 

زودجوشم

خیلی لاغرم اصلا چاق نمیشم 

غذاهای سرد دوست دارم 

زبونم سفید نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مال من بگو موام لخت نیس خشک هستن.زودجوشم خیلی اره چاق نمیشم استخون بندیم ریز نیس ولی لاغرم.

ب احتمال زیاد صفراوی

مثلا گوجه .خیار .پنیر اینا طبع سردی دارن.منجر ب سرد شدن معده و چاقی شکم میشه.اگ کسی ک طبع سرد داشته ...

من کلاهرچی میخورم چیزیم نمیشه نه چاق نه اذیت نه جوش فقط ازترش بدم میادترشی اینانه هافقط لواشک ترش تنهاچیزی که توخوردن اذیتم میکنه فقط همینه

شکم ندارم  هم گرمی میخورم هم سردی فرقی ندارن فقط ازترش بدم میادخیلی

فکنم طبعت گرم ولی غلبه داری

میشه منم بگی؟ موهام لخت  زودجوشم خیلی لاغرم اصلا چاق نمیشم  غذاهای سرد دوست دارم  ...

صفراوی

ب احتمال زیاد صفراوی

وای اصلاچاق نمیشم گفتم بیام مزاجموببپرسم مثلاهمین الان صبحونه هم نخوردم حس میکنم سیرم اصلاعجیبم من